Кабел HAMA, За зареждаен и данни, USB 2.0 мъжко - Lightning мъжко, 0.75 м., Различни цветове

Кабел HAMA, За зареждаен и данни, USB 2.0 мъжко - Lightning мъжко, 0.75 м., Различни цветове

id s1607775
    Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
    ОписаниеХарактеристики

    Искате ли да зареждате устройството си бързо и лесно, където и да сте? Представяме ви Кабел HAMA, който е идеалният избор за всеки, търсещ надеждно решение за зареждане и пренос на данни.

    С дължина от 0.75 метра, този кабел е достатъчно дълъг, за да осигури удобство при употреба, и достатъчно компактен, за да не заема много място в чантата ви. Освен това, предлага се в различни цветове – черен, бял, зелен и лилав, което ви позволява да изберете този, който най-добре отговаря на вашия стил.

    Марката Hama е синоним на качество и дълготрайност, а с двугодишната гаранция можете да сте сигурни, че инвестирате в продукт, който ще ви служи верно дълго време. Кабелът е съвместим с всички модели телефони, което го прави универсален избор за зареждане и пренос на данни.

    Интерфейсът USB 2.0 осигурява висока скорост на пренос на данни, а Lightning конекторът гарантира, че ще можете да свържете кабела с всички съвместими устройства без проблем. Това е идеалният аксесоар за хора в движение, които се нуждаят от бързо и ефективно зареждане на своите устройства.

    Ако сте млад човек, който постоянно е в течение с технологиите и търси продукти, които да улеснят ежедневието, този кабел е точно за вас. Независимо дали сте студент, който често се нуждае от зареждане на устройството си между лекциите, или професионалист, който трябва да поддържа своя смартфон зареден през целия работен ден, Кабел HAMA е надежден избор, който не бива да липсва във вашия арсенал от аксесоари.

    За тези, които ценят качеството и искат да разгледат повече продукти от категорията, може да посетите нашия уебсайт, където ще намерите разнообразие от Кабели, които да отговорят на вашите нужди. А ако сте фен на марката Hama, не пропускайте да разгледате и другите предложения на Кабели Hama, които също са налични в нашия онлайн магазин.

    Избирайки Кабел HAMA, вие избирате не само функционалност и удобство, но и стил и персоналност. Не позволявайте на разрядената батерия да прекъсне вашата продуктивност или свободно време. Осигурете си надежден и стилен начин за зареждане и пренос на данни с този универсален кабел, който е създаден да удовлетвори нуждите на всеки съвременен човек.

    Верига магазини ЗОРА ви предлага висококачествени продукти, които са изработени с мисъл за клиента и неговите нужди. Ние разбираме важността на надеждните аксесоари в ежедневието и затова ви предлагаме само продукти, които са тествани и одобрени, отговаряйки на най-високите стандарти в индустрията. Изберете Кабел HAMA и зареждайте с увереност, където и да отидете.



    Технически характеристики

    Цвят:  Бял, Черен, Зелен, Лилав
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти