Кабел HAMA Charging Data, USB 2.0 мъжко - micro USB мъжко, 0.75 м., Различни цветове

Кабел HAMA Charging Data, USB 2.0 мъжко - micro USB мъжко, 0.75 м., Различни цветове

id s987073
    Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
    ОписаниеХарактеристики

    Заредете деня си с цвят и енергия! Представяме ви Кабел HAMA Charging Data, който съчетава функционалност и стил в един аксесоар, необходим на всеки, който цени качеството и практичността.

    Hama е марка, която се доверява от милиони потребители по света, благодарение на своите висококачествени продукти. Този кабел е идеален за зареждане и прехвърляне на данни, създаден да удовлетвори нуждите на активния и модерен човек. С дължина от 0.75 метра, той е достатъчно дълъг, за да осигури удобство при употреба, и достатъчно компактен, за да не заема много място във вашата чанта или джоб.

    С универсалната си съвместимост, кабелът е подходящ за всички модели телефони с micro USB вход. Конекторите USB и Micro USB гарантират бързо и сигурно свързване с лаптоп, компютър или зарядно устройство. Цветовете, в които е наличен - бял, зелен, лилав и черен, добавят индивидуалност и позволяват да изберете този, който най-добре отговаря на вашия стил.

    С двугодишна гаранция, Кабел HAMA Charging Data е инвестиция, която си струва. Качеството Essential гарантира надеждност и дълготрайност, така че да не се налага да купувате нов кабел всеки път, когато старият се повреди. Това е особено важно за хората, които често пътуват или водят динамичен начин на живот и се нуждаят от продукти, на които могат да разчитат.

    Ако сте човек, който обича да има всичко под ръка и цените продукти, които улесняват ежедневието, този кабел е точно за вас. Той е идеален за млади професионалисти, студенти или родители, които се нуждаят от бързо и ефективно зареждане на своите устройства. Независимо дали сте на работа, в училище или на път, Кабел HAMA Charging Data ще ви осигури необходимата мощност, за да останете свързани.

    Изборът на Кабели е важен за оптималната работа на вашите устройства. Затова не правете компромис с качеството и изберете надежден бранд като Hama. Ако искате да разгледате още продукти от тази марка, посетете Кабели Hama, където ще откриете разнообразие от висококачествени аксесоари.

    Не позволявайте на разхвърляните и нефункционални кабели да ви забавят. С Кабел HAMA Charging Data, вие инвестирате в удобство, стил и надеждност. Подарете на себе си и на вашите устройства качеството, което заслужавате. Изберете цвета, който отговаря на вашата индивидуалност, и се насладете на безпроблемно зареждане и прехвърляне на данни всеки ден.



    Технически характеристики

    Цвят:  Бял, Черен, Зелен, Лилав
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти