Кабел Forever USB-MICROUSB 3M ЧЕРЕН

Кабел Forever USB-MICROUSB 3M ЧЕРЕН

id s356280
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да зареждате устройствата си с лекота и удобство, без да се притеснявате за разстоянието до най-близкия контакт? Кабел Forever USB-MICROUSB 3M ЧЕРЕН е идеалното решение за вас!

Този висококачествен кабел от марката Forever е с дължина от цели 3 метра, което ви дава свободата да се движите свободно, докато вашето устройство се зарежда или прехвърляте данни. Черният цвят е класически и универсален, пасващ на всякакви лични и професионални среди. Създаден е с мисъл за функционалност, този кабел може да свърже устройства с micro USB към USB порт за разнообразни цели, включително зареждане и трансфер на данни.

На опаковката е изобразен логото на Forever, което подчертава идентичността на марката. Продуктът се предлага в атрактивна кутия с прозорец, който позволява визуална проверка на кабела, и надпис "designed with passion", което подсказва за фокуса върху дизайна и качеството.

Предимствата на този продукт са неговата удължена дължина, която увеличава удобството за потребителя, и двойната му функция като кабел за зареждане и трансфер на данни за устройства, съвместими с micro USB. Опаковката подсказва за продукт, предназначен за търговия на дребно, с акцент върху качеството и потребителското изживяване.

Когато мислим за купувача на този продукт, представяме си активен човек, който цени своята свобода и мобилност. Възрастта може да варира, тъй като нуждата от надежден и дълъг кабел е универсална. Този продукт е подходящ както за студенти, които често се нуждаят от зареждане на своите устройства в библиотеката, така и за професионалисти, които работят в динамична офис среда. Независимо от пола и семейното положение, всеки потребител, който търси удобство и качество, ще оцени Кабел Forever USB-MICROUSB 3M ЧЕРЕН.

Тонът на нашето описание е информативен и уверен, отразяващ надеждността и дълготрайността на продукта. Мотивите за покупка са свързани с удобството, надеждността и качеството, които този продукт предлага. Цикълът на повторно покупка е дълъг, тъй като кабелите от марката Forever са известни със своята издръжливост и дълголетие. Потенциалните бариери пред покупката са минимални, тъй като продуктът предлага отлично съотношение цена-качество.

Открийте още Кабели Forever и разширете своята колекция от аксесоари за лаптопи, компютри и периферни устройства. Ако търсите разнообразие от Кабели, Верига магазини ЗОРА предлага богат избор, който може да задоволи всеки вкус и нужда.

С Кабел Forever USB-MICROUSB 3M ЧЕРЕН, вие сте винаги една крачка напред в света на технологиите, осигурявайки надеждност и удобство за вашите най-важни устройства.



Технически характеристики
Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти