Кабел ACT AC6005, USB-A мъжко - женско, 5.0 м, 480 Mbps, Черен

Кабел ACT AC6005, USB-A мъжко - женско, 5.0 м, 480 Mbps, Черен

id s766816
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да удължите своята свобода? С Кабел ACT AC6005 можете да забравите за ограниченията, които налага разстоянието между вашите устройства и източника на USB връзка. Този удължителен кабел със сигнален усилвател е идеалният избор за всеки, който търси надеждност и удобство.

Свързаност: Кабелът осигурява интерфейс USB 2.0, който гарантира съвместимост с широк спектър от устройства, поддържащи USB-A връзки.

Скорост на трансфер на данни: Поддържа скорост на трансфер на данни до 480 Mbps, което е подходящо за различни задачи, включително синхронизация на данни и прехвърляне на файлове.

Дължина: Кабелът е с дължина 5 метра, което предоставя достатъчно разстояние за свързване на устройства, които са далеч от компютъра или източника на USB.

Възможност за каскадиране: Той има уникалната способност да бъде свързван последователно до четири пъти, позволявайки удължаване на обхвата без деградация на сигнала, както е показано в една от снимките.

Цвят и дизайн: Елегантният му черен дизайн го прави подходящ за използване в различни среди, включително у дома, в офиса и в образователни заведения.

Опаковка: Продуктът идва в аккуратно опакована кутия, която ясно показва характеристиките на продукта, полезна за ритейл дисплея и предоставяща съществена информация накратко.

Този кабел е идеален за потребители, които трябва да преодолеят ограниченията на разстоянието, типични за USB кабелите, като същевременно поддържат надеждни скорости на трансфер на данни. Било то за свързване на периферни устройства, които са далеч от хост устройството, или за създаване на гъвкаво работно място, Кабел ACT AC6005 предлага практично решение.

Този продукт е създаден с мисъл за динамичния човек, който цени високото качество и функционалността във всяко едно отношение на своята работа или личен живот. Независимо дали сте млад професионалист, работещ от вкъщи, или студент, който се нуждае от надеждна връзка за своите проекти, Кабел ACT AC6005 е създаден, за да отговори на вашите нужди.

За да разгледате още продукти от същата категория и марка, посетете Кабели ACT. И ако търсите разнообразие от Кабели, Верига магазини ЗОРА предлага богат избор, който може да задоволи всеки вкус и нужда.

С гаранция от 12 месеца, универсална съвместимост с модели телефони и брандове, както и високоскоростен трансфер на данни, Кабел ACT AC6005 е инвестиция, която ще улесни вашето ежедневие и ще повиши вашата продуктивност. Освободете се от ограниченията и изберете свободата да работите и да се забавлявате, където искате, с качествените продукти, които предлага Верига магазини ЗОРА.



Технически характеристики
Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти