inReach® Messenger Plus
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

КАЖЕТЕ ГО. ПОКАЖЕТЕ ГО. СПОДЕЛЕТЕ ГО.

Кажете им, че Ви липсват. Покажете им гледката. Споделете опита. С активен абонамент за inReach, новаторският сателитен комуникатор inReach Messenger Plus SOS1 Ви позволява да обменяте текстови, фото и гласови съобщения2 , когато Вашето приключение Ви отведе извън обхвата на мобилните услуги. Освен това издръжливият дизайн издържа на екстремни температури, а батерията издържа седмици.

ОБМЕНЯЙТЕ СЪОБЩЕНИЯ, СНИМКИ И ГЛАСОВИ СЪОБЩЕНИЯ БЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗА СМАРТФОН GARMIN MESSENGER™ ЗА ГРУПОВИ СЪОБЩЕНИЯ И ПОВЕЧЕ

ЗАДЕЙСТВАЙТЕ ИНТЕРАКТИВНО SOS СЪОБЩЕНИЕ КЪМ GARMIN RESPONSE℠, НАШИЯТ 24/7 МЕЖДУНАРОДЕН КООРДИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗА СМАРТФОН GARMIN EXPLORE™, ЗА ДА ПЛАНИРАТЕ ПЪТУВАНЕТО СИ, ПРОСЛЕДЯВАТЕ АКТИВНОСТТА СИ И ПОВЕЧЕ

ЛЕСНО НАВИГИРАЙТЕ ОБРАТНО ДО СТАРТОВАТА ТОЧКА С ФУНКЦИЯТА ЗА МАРШРУТИРАНЕ TRACBACK®

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО GARMIN EXPLORE™, ЗА ДА СПОДЕЛЯТЕ ВАШЕТО GPS МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ С ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЖИВО

ОБМЕН НА СНИМКИ
Изпратете селфи или споделете залеза, не е необходим мобилен сигнал. Това изисква сдвояване с приложението Garmin Messenger на Вашия съвместим смартфон.

ОБМЕНЯЙТЕ ГЛАСОВИ СЪОБЩЕНИЯ
Кажете им, че Ви липсват с 30-секундно гласово съобщение, не е необходимо покритие на мобилен телефон. Това изисква сдвояване с приложението Garmin Messenger на Вашия съвместим смартфон.

ДВУПОСОЧНИ ТЕКСТОВИ СЪОБЩЕНИЯ
Обменете текстови съобщения с до 1600 знака директно на устройството. Свържете своя съвместим смартфон с приложението Garmin Messenger и обменяйте текстови съобщения, изпращайте емотикони или започнете групов чат.


ИНТЕРАКТИВЕН SOS
Изследвайте със спокойствие, знаейки, че можете да изпратите интерактивно SOS съобщение с Вашите GPS координати до Garmin Response, денонощен международен координационен център за помощ при спешни случаи. И вместо да разчитате на покритие на мобилен телефон, базирано на кула, Вашите съобщения се изпращат чрез 100% глобалната iridium сателитна мрежа.

ПОКАЖЕТЕ ИМ ВАШИЯ МАРШРУТ
Споделете Вашето GPS местоположение и Вашия маршрут по всяко време с проследяване на живо. Можете също така да вградите своите GPS координати с Вашите текстови, фото или гласови съобщения.


ПРИЛОЖЕНИЕ GARMIN EXPLORE
Планирайте пътуването си, вижте маршрута си на карта, запазете дейност и вижте курс, показващ колко далеч е до Вашата дестинация, когато сте сдвоени с приложението Garmin Explore на Вашия съвместим смартфон.

КОМУНИКАЦИЯ

CHECK-IN СЪОБЩЕНИЯ
Изпращайте check-in съобщения, които не се броят към разпределените Ви текстови съобщения.1

СИНХРОНИЗИРАЙТЕ ВАШИТЕ КОНТАКТИ
Намерете лесно Вашите контакти с приложението Garmin Messenger и Вашия съвместим смартфон.

ПОСТОЯННА ВРЪЗКА
Използвайте безжичната технология Wi-Fi® или мобилната връзка на Вашия смартфон, за да изпращате съобщения. След като излезете от мобилната телефонна услуга или Wi-Fi връзката, устройството безпроблемно превключва към сателитната мрежа.

ГРУПОВИ СЪОБЩЕНИЯ
Използвайте своя смартфон и приложението Garmin Messenger, за да изпращате групови съобщения.

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ
Изпращайте и получавайте текстови съобщения или задействайте дистанционно интерактивно SOS съобщение, като използвате избрани съвместими продукти на Garmin1.

ДИСПЛЕЙ НА УСТРОЙСТВОТО
Използвайте екрана, за да потвърдите, че съобщенията са изпратени, изпращайте съобщения и четете отговори, дори когато батерията на телефона Ви се изтощи.

GPS ТОЧНОСТ
Вградената антена автоматично придобива сателити, за да актуализира Вашите позиции за географска ширина и дължина; няма нужда да насочвате устройството си директно към небето, за да намерите сателити.




СЪЗДАДЕН ЗА ИЗВЪН МРЕЖАТА

ЗДРАВ ДИЗАЙН
Създаден да работи при екстремни температури, компактният сателитен комуникатор inReach® Messenger Plus е здрав, издръжлив, удароустойчив и водоустойчив до IPX7.

INREACH ВРЕМЕ
Вземете прогнози за времето. Можете дори да поискате прогнози за Вашите дестинации1.

TRACBACK МАРШРУТИРАНЕ
Използвайте тази функция, за да се върнете до мястото, откъдето сте тръгнали по същия начин, по който сте дошли.

БЕЗОПАСНО ЗАРЕЖДАНЕ
Изтощена батерия на телефона? Свържете телефона си с устройството и използвайте батерията на устройството, за да го заредите.

БАТЕРИЯ, КОЯТО ИЗДЪРЖА
Вградената презареждаема литиева батерия Вви осигурява до 25 дни живот на батерията в 10-минутен режим на проследяване.

1 Изисква се сателитен абонамент. Някои юрисдикции регулират или забраняват използването на сателитни комуникационни устройства. Ваша отговорност е да познавате и спазвате всички приложими закони в юрисдикциите, където е предназначено да се използва устройството.
2 Снимките и гласовите съобщения са налични само с избрани устройства, активирани с технологията inReach, и изискват използването на приложението Garmin Messenger на Вашия съвместим смартфон.
Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance.
Инженерните подобрения продължават и може да не са отразени в снимките, видеоклиповете и спецификациите.




    Виж още GPS Навигатори

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти