Игра Paper Mario: The Thousand-Year Door (NSW)
Описание

Присъединете се към Mario и приятелите му на вълнуващо приключение, за да разкриете легендарното съкровище зад древната Thousand-Year Door. След като принцеса Peach го моли за помощ в търсенето на съкровището, Mario се отправя към мистериозния град Rogueport. Но при пристигането си, Peach е изчезнала! Разкрийте легендата за Кристалните звезди и тръгнете на пътешествие за тези митични артефакти с надеждата да откриете и принцесата.

Mario не е единственият, който търси Crystal Stars и този път не само Баузър създава проблеми! Ще успее ли нашият герой да открие древните артефакти, да отвори Thousand-Year Door и дори да спаси света? За да намерите Crystal Stars, ще трябва да напуснете границите на Rogueport и да откриете света! Пригответе се за срещи с огромен дракон в страховит замък, прокълнат град, обвит в мрак, детективски приключения на борда на влак и много други!

Mario може да използва своите уникални хартиени способности, за да преодолее препятствията! Превърнете се в хартиен самолет, за да прелетите над пропасти, или станете тънки като хартия, за да се промъкнете през тесни пространства. Открийте още повече уникални способности! По време на своето пътешествие, Mario ще срещне множество колоритни герои, които ще се присъединят към него. Тези съюзници не само ще помогнат в откриването на Кристалните звезди, но и ще внесат свой собствен стил и умения в пътуването. Гумбела разкрива информация за врагове и места, Купс достига недостъпни предмети, мадам Флури издухва препятствия, за да открие тайни пътеки, и много други. Използвайте техните умения в битка, за да си осигурите предимство пред враговете!

Присъединете се към Mario в Paper Mario: The Thousand-Year Door и изживейте едно незабравимо приключение, изпълнено с мистерии, битки и открития!



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти