Игра NBA 2K25 (PS4)
Икона нов продукт
Описание

Стремете се към Победи и История

Насладете се на автентичността и реализма в NBA 2K25, подсилени от ProPLAY™. Вземете контрол над всяко игрище и покажете уменията си. Играйте навсякъде, докато изграждате своята легенда в MyCAREER, MyTEAM, MyNBA и The W. Изразете себе си с множество опции за персонализация и открийте новия Град, където ви очакват нови възможности.

Възможностите на ProPLAY™

С ProPLAY™ вашата игра оживява благодарение на технология, която директно превежда кадри от NBA в завладяващ геймплей. Усетете близостта с любимите си NBA суперзвезди и изживейте напрегнатите моменти в най-автентичното NBA изживяване досега.

Конкуренция в Града

Градът е мястото за доказване - участвайте в улични баскетболни мачове и се състезавайте на нови локации. Почетете легендите на играта в MyCAREER, надминавайки техните постижения и създайте най-великата династия в историята на баскетбола. Позволете на талантите си да блеснат в оживения Град и запишете името си сред великите.

Изградете Своя Династия

Изградете династия, която ще остане в историята, като Генерален Мениджър в MyNBA. Изследвайте уникалните предизвикателства на управлението на NBA отбор и се наслаждавайте на най-голямата награда – спечелването на шампионат. Изберете от шест Ери, включително нова Ера, и станете следващия гений, който ще промени играта завинаги.

Вашият MyTEAM по Вашия Начин

Състезавайте се с елитни играчи в MyTEAM. Предизвикайте съпернически отбори със своя най-добър състав и участвайте в седмичните турнири King of the Court. Събирайте нови карти, овладявайте основите и печелете страхотни награди. Целта е победата, но откъде ще започнете?

Станете Легенда в WNBA

Стремете се към статус GOAT в The W и създавайте легендарни моменти в кариерата си. Почетете играчите от всички времена, докато се изкачвате на най-високото ниво и записвате името си в историята. Водете следващото поколение звезди на WNBA и се изправете срещу световната класа таланти в The W Online.

Играйте сега, MyNBA и The W са достъпни офлайн. Всички други режими и функции изискват интернет връзка и може да изискват регистрация на онлайн акаунт (варира за 13+).

*За условията и инструкциите за получаване на наградата Trendsetter Reward посетете официалния сайт.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти