Игра NBA 2K23 Standard Edition (XBOX S X)

Игра NBA 2K23 Standard Edition (XBOX S X)

id s1773361
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Годината на Величието!

Ексклузивен Pre-order бонус:

2,000 Виртуална валута

95 Rated MyTEAM играч TRAE YOUNG

Puma T-Shirt за MyCAREER

Pre-order бонус:

  • 5,000 Виртуална валута
  • 5,000 MyTEAM точки
  • 10 MyTEAM Промо пакети (доставени веднъж на седмица)
  • Точки за всеки тип умения MyCAREER
  • Точки за всеки Gatorade Boost
  • Девин Букър MyPLAYER Джърси
  • 95 Рейтинг на Девин Букър MyTEAM Карта за безплатен агент

ТОВА Е ИГРАТА - Състезавайте се с любимите си отбори и звезди от NBA и WNBA, и изживейте върха на реалистичния гейминг. С най-доброто в класа визуално представяне, подобрен AI играч, актуални списъци и исторически отбори, играта никога не е била истински
завършена, отколкото в NBA 2K. Усетете енергията на тълпата, интензивността на състезанието и безкрайното забавление на един от най-завладяващите спортове – баскетболът!

МАЙКЪЛ ДЖОРДАН СЕ ЗАВРЪЩА – Потопете се в най-категоричния Майкъл Джордан образ до момента с The Jordan Challenge. Преживейте и пресъздайте 15 емблематични изпълнения от бляскавата кариера на Джордан. Десет от оригиналните предизвикателства правят своето завръщане от NBA 2K11, напълно преустроен от нулата - заедно с 5 изцяло нови предизвикателства. Върнете се назад във времето, докато играете през тези емблематични изпълнения, които включват правилно представяне на играта, арени и говорители на PA, докато слушате NBA светила, изпитали от първа ръка легендата, която се е появила.

СТИГНЕТЕ ДО ЛИГАТА - Изпълнете мечтите си от НБА, докато тръгвате към величието в драматично пътуване в MyCAREER. Изградете взаимоотношения, изградете своя репутация и преодолейте тежки препятствия, които тестват дори най-обещаващите състезатели. Наложете образът си и направете името си това, което да запомнят на корта. Вземете своите приятели с вас, докато прескачате пътя си към върха в NBA 2K. Тук решавате вие. Как ще напишете историята си?

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАЙ-ГОЛЯМАТА ОБЩНОСТ НА HOOPS - Създайте името си в The City, най-големият баскетболен свят досега (за PlayStation Ⓡ 5 и Xbox Series X|S), или се впуснете в епично пътешествие на борда на единствения круизен кораб (за PlayStation Ⓡ 4, Xbox One, Nintendo Switch и PC), подходящи за най-добрите играчи на баскетбол в играта. Независимо от пътуването с вашия MyPLAYER, бъдете готови за работа, изградете своята репутация и управлявайте кортовете. Тествайте границите си в Обучителното съоръжение Gatorade и се разходете в магазините за най-свежото оборудване от най-големите марки, преди да се състезавате в целогодишни събития, като печелите награди.

СЪЗДАЙТЕ ВАШИЯТ МЕЧТАН ОТБОР - MyTEAM превръща фантазията в реалност, докато събирате и печелите карти, за да сглобите необикновени стартови петици с легенди и All-Stars от всяка ера. Дайте най-доброто от себе си срещу елитни отряди, докато откривате завладяващи предизвикателства, състезателни турнири и вълнуващи награди. Изживейте всичко това и повече с MyTEAM общност с нови актуализации сезон след сезон.

СТИГНЕТЕ ДО ВЪРХА - Изградете своя династия или решете траекторията на лигата в най-завладяващото управленско симулационно изживяване с MyNBA и MyWNBA (MyGM и MyLEAGUE за PlayStation Ⓡ 4, Xbox One, Nintendo Switch и НАСТОЛЕН КОМПЮТЪР). Несравним контрол, съчетан с информация за вашето вземане нарешения и успех, докато вие задавате правилата като висш ръководител в този напълно персонализиран режим. Представете си дългосрочен растеж с многогодишен опит, наличен офлайн или онлайн.


ОТГОВОРЕТЕ НА ПРИЗИВА ЗА ВЕЛИЧИЕ - Възползвайте се от случая и реализирайте пълния си потенциал в NBA 2K23. Докажете се срещу най-добрите играчи в света и покажете таланта си MyCAREER или The W. Съберете днешните звезди с вечните легенди в MyTEAM. Изградете династия или водете лигата в нова посока в MyNBA. Изправете се срещу отбори от NBA или WNBA. Ще отговорите ли на призива?

ИГРАТА СЕ ПРОМЕНИ - Следващата еволюция на ултра реалният геймплей пристига с ново поколение NBA 2K23. Съчетават се нови начини за атака извън дрибъла и на ръба срещу интуитивна система за позиционно засенчване 1-в-1, за да отключите още повече контрол
в най-автентичното баскетболно изживяване досега.

ИГРАТА ЗАПОЧВА В ГРАДА - Градът е ваш, за да предприемете най-завладяващото MyCAREER пътуване до момента. Усъвършенствайте играта си, изградете марката си и решете как ще напишете своята история на и извън корта. Изберете своя отбор и се изправете срещу най- добрите MyPLAYERs в изцяло нов град, изпълнен със спиращи дъха гледки, арени и кортове.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти