Игра NBA 2K23 Michael Jordan Edition (XBOX ONE)

Игра NBA 2K23 Michael Jordan Edition (XBOX ONE)

id s1773364
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Годината на Величието!

Ексклузивен Pre-order бонус:

2,000 Виртуална валута

95 Rated MyTEAM играч TRAE YOUNG

Puma T-Shirt за MyCAREER

Pre-order бонус:

  • 5,000 Виртуална валута
  • 5,000 MyTEAM точки
  • 10 MyTEAM Промо пакети (доставени веднъж на седмица)
  • Точки за всеки тип умения MyCAREER
  • Точки за всеки Gatorade Boost
  • Девин Букър MyPLAYER Джърси
  • 95 Рейтинг на Девин Букър MyTEAM Карта за безплатен агент

NBA 2K23 - Michael Jordan Edition включва:

  • NBA 2K23 - игра
  • 100k VC
  • 10K MyTEAM Points + 10 MyTEAM Tokens
  • 23 MyTEAM Promo Packs
  • MyCAREER Skill Boosts + Apparel
  • Diamond Jordan Shoe MyTEAM card
  • Ruby Coach Card MyTEAM Pack
  • Cover Star MyTEAM Cards

ТОВА Е ИГРАТА - Състезавайте се с любимите си отбори и звезди от NBA и WNBA, и изживейте върха на реалистичния гейминг. С най-доброто в класа визуално представяне, подобрен AI играч, актуални списъци и исторически отбори, играта никога не е била истински
завършена, отколкото в NBA 2K. Усетете енергията на тълпата, интензивността на състезанието и безкрайното забавление на един от най-завладяващите спортове – баскетболът!

МАЙКЪЛ ДЖОРДАН СЕ ЗАВРЪЩА – Потопете се в най-категоричния Майкъл Джордан образ до момента с The Jordan Challenge. Преживейте и пресъздайте 15 емблематични изпълнения от бляскавата кариера на Джордан. Десет от оригиналните предизвикателства правят своето завръщане от NBA 2K11, напълно преустроен от нулата - заедно с 5 изцяло нови предизвикателства. Върнете се назад във времето, докато играете през тези емблематични изпълнения, които включват правилно представяне на играта, арени и говорители на PA, докато слушате NBA светила, изпитали от първа ръка легендата, която се е появила.

СТИГНЕТЕ ДО ЛИГАТА - Изпълнете мечтите си от НБА, докато тръгвате към величието в драматично пътуване в MyCAREER. Изградете взаимоотношения, изградете своя репутация и преодолейте тежки препятствия, които тестват дори най-обещаващите състезатели. Наложете образът си и направете името си това, което да запомнят на корта. Вземете своите приятели с вас, докато прескачате пътя си към върха в NBA 2K. Тук решавате вие. Как ще напишете историята си?

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАЙ-ГОЛЯМАТА ОБЩНОСТ НА HOOPS - Създайте името си в The City, най-големият баскетболен свят досега (за PlayStation Ⓡ 5 и Xbox Series X|S), или се впуснете в епично пътешествие на борда на единствения круизен кораб (за PlayStation Ⓡ 4, Xbox One, Nintendo Switch и PC), подходящи за най-добрите играчи на баскетбол в играта. Независимо от пътуването с вашия MyPLAYER, бъдете готови за работа, изградете своята репутация и управлявайте кортовете. Тествайте границите си в Обучителното съоръжение Gatorade и се разходете в магазините за най-свежото оборудване от най-големите марки, преди да се състезавате в целогодишни събития, като печелите награди.

СЪЗДАЙТЕ ВАШИЯТ МЕЧТАН ОТБОР - MyTEAM превръща фантазията в реалност, докато събирате и печелите карти, за да сглобите необикновени стартови петици с легенди и All-Stars от всяка ера. Дайте най-доброто от себе си срещу елитни отряди, докато откривате завладяващи предизвикателства, състезателни турнири и вълнуващи награди. Изживейте всичко това и повече с MyTEAM общност с нови актуализации сезон след сезон.

СТИГНЕТЕ ДО ВЪРХА - Изградете своя династия или решете траекторията на лигата в най-завладяващото управленско симулационно изживяване с MyNBA и MyWNBA (MyGM и MyLEAGUE за PlayStation Ⓡ 4, Xbox One, Nintendo Switch и НАСТОЛЕН КОМПЮТЪР). Несравним контрол, съчетан с информация за вашето вземане нарешения и успех, докато вие задавате правилата като висш ръководител в този напълно персонализиран режим. Представете си дългосрочен растеж с многогодишен опит, наличен офлайн или онлайн.


ОТГОВОРЕТЕ НА ПРИЗИВА ЗА ВЕЛИЧИЕ - Възползвайте се от случая и реализирайте пълния си потенциал в NBA 2K23. Докажете се срещу най-добрите играчи в света и покажете таланта си MyCAREER или The W. Съберете днешните звезди с вечните легенди в MyTEAM. Изградете династия или водете лигата в нова посока в MyNBA. Изправете се срещу отбори от NBA или WNBA. Ще отговорите ли на призива?

ИГРАТА СЕ ПРОМЕНИ - Следващата еволюция на ултра реалният геймплей пристига с ново поколение NBA 2K23. Съчетават се нови начини за атака извън дрибъла и на ръба срещу интуитивна система за позиционно засенчване 1-в-1, за да отключите още повече контрол
в най-автентичното баскетболно изживяване досега.

ИГРАТА ЗАПОЧВА В ГРАДА - Градът е ваш, за да предприемете най-завладяващото MyCAREER пътуване до момента. Усъвършенствайте играта си, изградете марката си и решете как ще напишете своята история на и извън корта. Изберете своя отбор и се изправете срещу най- добрите MyPLAYERs в изцяло нов град, изпълнен със спиращи дъха гледки, арени и кортове.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти