Игра Haba 4498 Огнени дракони

Игра Haba 4498 Огнени дракони

id s650662
Описание
Пламенно състезание с дракони за играчи. Тази детска игра спада към групата на занимателните и е подходяща за сплотяване на цялото семейство. Тази игра насърчава концентрацията и наблюдателността, а също така създава навик за стратегически действия, съобразени с правилата на играта. Победител е драконът, който има най-добра памет, успее да обиколи вулкана и да достигне пръв до пещерата си.



Играта е оценена като ДОБРА ИГРАЧКА от германска работна група от Асоциацията Spiel Gut, която изпитва и оценява играчки. Тази Асоциация осигурява информация за важността на играчката за физическото, умственото и социалното развитие на детето.



Увлекателна състезателна игра, която учи детето и да печели и да губи. Играейки, децата свикват с тези емоции (преодоляване на загубата и приемане на победата) и стават емоционално по-стабилни и по-подготвени за живота.



Съдържание: 4 дракона, 4 пещери, 8 картончета с вулкан, 16 картончета с дракони, 1 книжка с указания за игра на български език.



Тип игра: МЕМО Игра ЗА ПАМЕТ, състезателен характер, да се учим да приемаме загубата и да се радваме на победата на другите



2-4 играча, за възраст 5-99 години

Времетраене: около 10-15 мин

Материал: Дърво, Картон, стъкло (съкровищата)

Опаковка: Картонена кутия


Размери на кутията: Височина 18 см/Дължина 11,50 см/ Дълбочина 4см


Предупреждения: Препоръчително е за деца под 3 години е да се играе с възрастен. Малки части.


Производител: – Хаба Германия


Виж още Настолни игри
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти