Игра Haba 300123/301256 Еднорози

Игра Haba 300123/301256 Еднорози

id s1649506
Описание
Забавна игра за феновете на еднорози с лесни правила и 60 красиви кристала.


Състезателния характер на играта учи децата да преодоляват своята загуба и да се учат да споделят победата на победителите.


Играта изгражда умение да изчакваш (търпение), следвайки правилата.



Приказният сюжет на играта развива въображението и я прави още по-интересна за децата. Най-малките ще се научат да разпознават първите символи, а и да различават цветовете. Малко по-големите ще се научат да броят, а който все още не е усвоил това умение разбира дали е победител по дължината на колонката от събрани кристали. Играта развива фината моторика и координацията око-ръка на малчуганите. Тази игра за деца е подходяща най-вече за момичета, но и момчетата ще се забавляват, прескачайки от облак на облак.


Четири еднорози живеят в далечната Земя на облаците. Те играят игриво над облаците, плъзгат се надолу по цветната дъга или играят с облачните кристали. Внезапно и ужасно се появява гръмотевична. Но е нужно да стигнат до слънцето възможно най-скоро, кой ще помогне на еднорозите да съберат най-облачните кристали?



Играта Хаба съдържа: 1 основа за игра, 4 цветни дървени еднорога, 2 дървени зара със символи, 60 кристални облака, 1 книжка с инструкции на български език.


Тип игра: Игра със зарове, лесни правила за разбиране, забавление за цялото семейство


Възраст: 3-99 години.


Брой играчи: 2-4.


Опаковка: Картонена кутия


Материал: пресован картон, дървесина, плексиглас


Височина 23,50см/Дължина 15,50см/ Дълбочина 5см



Произведено в Германия


Виж още Настолни игри
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти