i-total раница RPET черна с оранжево
Описание

I-total eco RPET съчетава устойчива мода с интелигентни функции. Целта на проекта е да се даде втори шанс на пластмасовите отпадъци чрез рециклирането и повторното им използване. От използвани PET бутилки с помощта на технология се получават влакна и след това тъканта, от която е направена цялата колекция. За по-малки продукти са достатъчни 2 рециклирани бутилки от 500 мл, за по-големи раници общо 30-35 рециклирани бутилки от 500 мл. Всички продукти са 100% рециклиран материал (единственото изключение са металните ципове) и са сертифицирани в съответствие с Global Recycled Standard. Произведено екологично в Италия.

 

Идеята идва от числата: всеки ден използваме повече от 100 милиона пластмасови бутилки по света. PET бутилки. По този начин PET, т.е. полиетилен терефталат, е най-известният представител на широко семейство пластмаси. Пластмасата безспорно е доминиращият материал на съвремието. За неговите свойства. Гъвкавост, издръжливост, способност за образуване на съединения. Накратко, пластмасата управлява нашия свят. Дори нашите кофи за боклук. Те представляват по-голямата част от опаковъчните материали. За щастие тяхното "ново" открито свойство е, че могат да се рециклират. По този начин технологично може лесно да се превърне във вторичен материал с многостранна употреба. В нашия случай на влакна.

 

Всеки i-total eco RPET продукт е направен (с изключение на циповете:) изключително от тези влакна. За по-големите са нужни около 35 големи PET бутилки, за бъбречни чанти и калъфи са достатъчни 2. Всички продукти са сертифицирани в съответствие с Global Recycled Standard. Така цялата колекция градски багаж i-total eco RPET е не само елегантна и практична, но и екологична. Заедно помагаме за намаляване на отпадъците и спасяване на природата.

 

Предлагаме стилната и много лека градска раница i-total eco RPET "H" изключително в сив цвят. Можете да съхранявате документи и други малки предмети в основното отделение с цип, което е лесно достъпно. Има джоб с цип за малки предмети и други джобове. Цялото основно отделение е обезопасено с "невидим" цип, който предпазва от евентуална кражба. Предимството е възможността за свързване на USB кабела към външния контакт отстрани на раницата и свързване, например, на вашия мобилен телефон към захранващата банка, съхранявана безопасно в раницата. Два странични джоба са подходящи, например, за напитки. На гърба има каишка за закрепване към дръжката на куфара на количката.

 

направени екологично от влакна след рециклиране приблизително 35 броя 0,5 литрови PET бутилки

много ниско тегло на раницата като една от нейните силни страни

основен джоб, защитен с "невидим" цип

USB конектор за свързване на външни и вътрешни устройства

максимално натоварване 10 кг

 

Размери (д/ш/в): 17.8 x 28 х 43.5 см.

Тегло: 600 грама.

За деца над 3 години.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
    Свързани продукти