HP Лазарен принтер LaserJet Managed MFP E87640z, 3 в 1, А3, цветен

HP Лазарен принтер LaserJet Managed MFP E87640z, 3 в 1, А3, цветен

id s574065
Описание

За да закупите това устройство е необходимо да имате сключен IPS договор, с който можете да планирате и оптимизирате разходите си. Това е идеална възможност да се съсредоточите върху целите на своя бизнес и да оставите IPS да се погрижи за вашите печатни нужди. Повече информация ще откриете тук.

Професионално качество на достъпна цена

Отпечатвайте висококачествени документи с професионално качество, с ярки цветни изображения и графики на ниска цена. Получавате професионално качество и производителност, на които да разчитате с оригиналните HP тонер касети и барабани. Изберете от гамата от модулни аксесоари, предназначени да се адаптират към нуждите на различните работни групи.

Минимални прекъсвания. Максимална производителност.
Избягвайте прекъсванията с MFP за управление на HP LaserJet, проектиран за максимална производителност. Настройте MFP устройството според нуждите на вашия бизнес. Сканирайте файлове директно в Microsoft® Office 365 и SharePoint, имейл, USB и папки. HP LaserJet отпечатва бързо – до 60 ppm.

Най-сигурният печат в света.
С HP Sure Start всеки принтер редовно проверява операционния си код от опити за хакове. Осигурява защита на информацията на вашия MFP и при транзит през мрежата – съхранява данни в криптиран твърд диск. Спира хакерските атаки, след това автоматично се рестратира. Фърмуерът се проверява автоматично по време на всяко стартиране, за да определи дали е автентичен кодът – цифрово подписан от HP.

Осигурява бърз работен процес, от който се нуждае всеки бизнес
Откривайте бързо и лесно потенциалните грешки или пропуснатите страници – всеки път. Уверете се, че всеки документ е правилно сканиран по размер.
  • В комплекта не е включен USB кабел.
  • Може да видите пълните спецификации тук.


    Виж още Мултифункционални устройства
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти