Холдър Belkin с карабинер за AirTag, Черен

Холдър Belkin с карабинер за AirTag, Черен

id s2323294
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Разширена защита за AirTag

Проследявайте вещите си с лекота и увереност, като използвате нашия защитен държач с карабинер за AirTag. Той се отличава с дизайн с щракване и заключване, който гарантира, че вашият AirTag ще остане на мястото си. Издръжливият му карабинер е лесен за прикрепване към вещите ви с удобна, здрава и сигурна метална примка и пружинна вратичка. Повдигнатите ръбове на сигурния държач предпазват от удари и драскотини, а отвореният му дизайн позволява да се виждат и двете страни на AirTag, така че всяка персонализация да се вижда лесно.

Включете го, закрепете го
Този сигурен държач е снабден със система за щракване и заключване и издръжлив карабинер, който е тестван да издържи до 50 kg/110 lbs*, като държи вашата AirTag сигурна и безопасно прикрепена към багажа, чантата, ключовете или други вещи.

Проектиран за защита от надраскване
Внимателно проектиран, нашият сигурен държач има повдигнат ръб, който помага да се предотврати надраскването на вашия AirTag.

Отворен дизайн
Защитеният държач здраво захваща ръбовете на вашия AirTag, като запазва елегантния дизайн и персонализираните гравюри открити.

Стилен и сигурен
Secure Holder с карабинер се предлага в черен, червен, зелен и син цвят, за да можете да персонализирате и организирате своите устройства AirTag.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти