Хладилна витрина Liebherr WTPES 5972 , 593 l, G

Хладилна витрина Liebherr WTPES 5972 , 593 l, G

id s635530
Описание

Искате ли да превърнете дома си в истински кулинарен и енологичен рай? Представяме ви Хладилна витрина Liebherr WTPES 5972, която е създадена да задоволи и най-взискателните вкусове. Със своя обем от 593 литра, този модел е идеален за съхранение на вашия избор от вина и други напитки, поддържайки ги при оптимални условия.

Хладилни витрини и Виноохладители са не просто уреди, те са израз на стил и любов към детайла. Liebherr, със своята репутация на иноватор и лидер в бранша, предлага продукт, който съчетава функционалност и елегантност. Стъклопакетът с UV защита в рамка от стомана гарантира, че вашите напитки са защитени от вредните слънчеви лъчи, а stainless steel slimline дръжките добавят модерен и изчистен вид на витрината.

С две температурни зони, Liebherr WTPES 5972 позволява на любителите на виното да съхраняват различни видове вино при техните идеални температури. LED осветлението осигурява стилно представяне на колекцията, а електронното управление и функцията PowerCooling гарантират, че температурата във всяка зона е стабилна и точна.

Защо да изберете именно този модел? Способността му да съхранява до 155 бутилки вино го прави перфектния избор за консуматори, които обичат да имат разнообразие и винаги да са подготвени за всякакви поводи. Енергиен клас G осигурява ефективност и устойчивост, като същевременно се грижи за околната среда.

С размери 1920/700/740 мм, тази хладилна витрина е проектирана да се впише естетически във вашия интериор, без да заема прекалено много пространство. Гаранцията от 24 месеца е доказателство за качеството и надеждността, които Liebherr влага във всеки свой продукт.

Ако сте ценители на виното, тогава знаете, че температурата и начинът на съхранение могат да променят вкуса и аромата на вашето любимо питие. Именно затова е важно да изберете хладилник, който да отговаря на вашите нужди. Разгледайте нашите предложения за Хладилни витрини и Виноохладители и открийте перфектния модел за вашия дом.

Не пропускайте да разгледате и другите продукти от категорията, които предлагаме, като посетите Хладилни витрини и Виноохладители Liebherr. Тук ще намерите разнообразие от модели, които да отговорят на вашите изисквания и да допринесат за уникалната атмосфера във вашия дом.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и стилът се срещат, за да предложат на клиентите не просто уреди, а цялостно решение за дома. Изберете Хладилна витрина Liebherr WTPES 5972 и превърнете всяко събиране с приятели и семейство в незабравимо преживяване.




Виж още Хладилници
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти