Хладилна витрина Liebherr WTES 5972 *** , 593 l, G

Хладилна витрина Liebherr WTES 5972 *** , 593 l, G

id s2623952
Описание

Замисляли ли сте се как вкусът на виното се променя, когато е съхранявано при идеални условия? Представяме ви Хладилна витрина Liebherr WTES 5972, която е създадена да отговори на най-високите изисквания за съхранение на вашите вина.

С общ полезен обем от 593 литра, този модел предлага достатъчно пространство за внушителната ви колекция от бутилки. Енергиен клас G гарантира, че уредът е ефективен и икономичен, с годишна консумация от едва 182 kWh. Размерите на хладилника са оптимизирани за всяко пространство - 1920/700/740 мм (В/Ш/Д), а иновативните функции като PowerCooling, електронно управление и SoftSystem осигуряват непрекъснато качество и свежест на вашите напитки.

Освен това, Хладилната витрина Liebherr WTES 5972 е оборудвана с две температурни зони, което ви позволява да съхранявате различни видове вина при техните идеални температури. LED осветлението добавя елегантен акцент, а UV стъклопакетът в рамка от стомана защитава вашите вина от вредните UV лъчи. Алуминиевата дръжка с механизъм е не само функционална, но и придава модерен вид на витрината.

Функцията Vinidor е специално разработена за любителите на виното, тъй като позволява настройка на различни климатични зони в едно и също устройство. Това означава, че можете да съхранявате бяло, червено и дори пенливо вино при техните идеални температури едновременно.

С гаранция от 24 месеца, Liebherr ви осигурява спокойствието, че вашата инвестиция е защитена. Този модел е перфектен за зрелите ценители на виното, които търсят надеждност и качество в съхранението на своите напитки. Независимо дали сте семейство, което обича да споделя бутилка вино при специални поводи, или сингъл, който се наслаждава на качественото вино след дълъг работен ден, този уред е идеалният избор за вас.

За да разгледате още Хладилни витрини и Виноохладители Liebherr, посетете нашия уебсайт. Там ще откриете разнообразие от модели, които да допълнят вашето пространство и да отговорят на вашите нужди.

Изборът на Хладилни витрини и Виноохладители е важен не само за качеството на вашите напитки, но и за стила на дома ви. Liebherr WTES 5972 е създадена да бъде не просто уред, а централна част от интериора ви, която привлича вниманието и спомага за неповторимото изживяване при всяко отваряне на бутилка вино.

Не пропускайте възможността да превърнете всяко събитие в незабравимо изживяване с Хладилна витрина Liebherr WTES 5972. Поглезете сетивата си и тези на вашите гости с вина, съхранявани при перфектни условия. Разгледайте нашата селекция от Хладилни витрини и Виноохладители и открийте идеалния модел за вашия дом или бизнес.




Виж още Хладилници
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти