Хладилна витрина Liebherr WTES 1672-20 , 123 l, G

Хладилна витрина Liebherr WTES 1672-20 , 123 l, G

id s635531
Описание

Искате ли да превърнете дома си в истинско кулинарно кралство, където виното винаги е съхранено при идеалната температура? Представяме ви Хладилна витрина Liebherr WTES 1672-20, която е не просто уред, а символ на стил и качество.

С общ полезен обем от 123 литра, този модел на Liebherr е специално проектиран за ценителите на виното, които знаят, че правилното съхранение е ключът към перфектния вкус. Със своята двузонова температурна система, хладилникът позволява да поддържате белите и червените вина при техните оптимални температури. А благодарение на иновативната функция Vinidor, можете лесно да управлявате всички настройки чрез електронния контролен панел MagicEye.

Дизайнът на Хладилни витрини и Виноохладители Liebherr е създаден, за да впечатли със своята елегантност и функционалност. Стабилната алуминиева дръжка и UV защитеният стъклопакет в рамка от стомана не само придават изискан вид, но и защитават вашите вина от вредните ултравиолетови лъчи. Интериорът е осветен с LED осветление, което осигурява отлична видимост, без да засяга температурата на вината.

Когато става дума за енергийна ефективност, този модел е класифициран в енергиен клас G, което гарантира, че уредът е проектиран с мисъл за околната среда, без да се прави компромис с производителността. С размери (В/Ш/Д) 822/600/575 мм, хладилната витрина се вписва идеално във всяка кухня или домашен бар, като същевременно предлага достатъчно пространство за до 34 бутилки от вашата винена колекция.

Системата PowerCooling гарантира равномерно охлаждане в цялата витрина, осигурявайки, че всяка бутилка е перфектно охладена. И с двегодишната гаранция, която Liebherr предлага, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена.

За ценителите на виното, които търсят перфектната комбинация от функционалност и елегантност, Хладилна витрина Liebherr WTES 1672-20 е идеалният избор. Открийте повече от изисканите Хладилни витрини и Виноохладители Liebherr и обогатете своя дом с уред, който ще превърне всяко събиране в незабравимо преживяване.

Независимо дали сте млад професионалист с интерес към винената култура или опитен колекционер, тази хладилна витрина е създадена, за да отговори на вашите нужди. Подарете си лукса да се наслаждавате на виното си в най-добрата му форма, съхранено в Хладилни витрини и Виноохладители от световна класа.




Виж още Хладилници
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти