Хладилна витрина Liebherr WKT 6451 , 666 l, F

Хладилна витрина Liebherr WKT 6451 , 666 l, F

id s635829
Описание

Открийте изискаността и функционалността в един уред с Хладилна витрина Liebherr WKT 6451, която превръща съхранението на виното в истинско изкуство. С капацитет от впечатляващите 666 литра, този модел е идеалният избор за ценителите на виното, които искат да предложат на своите напитки оптималните условия за съхранение.

Със своя елегантен дизайн и цвят тера LED, хладилната витрина на Liebherr се превръща в централен елемент във всяко помещение. Алуминиевата дръжка с механизъм добавя допълнително усещане за лукс и удобство при отваряне и затваряне на уреда.

С функцията PowerCooling и електронното управление MagicEye, витрината осигурява стабилна и равномерна температура, която е критична за запазването на качеството на вашите вина. Специалната функция GrandCru пък гарантира, че дори и най-изисканите вина ще бъдат съхранявани при идеални условия.

Не е случайно, че този модел попада в енергиен клас F, което го прави икономичен избор в дългосрочен план. Размерите на уреда (1930/750/760 мм) са оптимизирани така, че да побере до 312 бутилки вино, което го прави идеален за колекционерите и ресторантьорите.

Гаранцията от 24 месеца е доказателство за качеството и надеждността, които Liebherr влага в своите продукти. Избирайки този модел, вие инвестирате в дълготрайност и безпроблемна работа на уреда.

Ако сте ценител на виното, който иска да съхрани своите напитки в най-добрите условия, или просто търсите елегантен и функционален акцент за дома или бизнеса си, Хладилна витрина Liebherr WKT 6451 е вашето решение. Разгледайте и други модели от категорията Хладилни витрини и Виноохладители и открийте перфектния уред за вашите нужди.

За още предложения от марката можете да разгледате тук: Хладилни витрини и Виноохладители Liebherr. Изберете качеството и стилът, които Liebherr предлага, и превърнете съхранението на вина в част от вашата култура и начин на живот.

С Хладилна витрина Liebherr WKT 6451, всяко вино разкрива своя потенциал и вкус, както е предвидено от винарите. Нека вашата колекция бъде представена подобаващо и съхранена с грижа, която тя заслужава.




Виж още Хладилници
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти