Хладилна витрина Liebherr WKT 5552 *** , 573 l, G

Хладилна витрина Liebherr WKT 5552 *** , 573 l, G

id s2623943
Описание

Искате ли да превърнете дома си в оазис на винения вкус и изисканост? Представяме ви Хладилна витрина Liebherr WKT 5552, която е не просто уред, а център за съхранение на вашата внимателно подбрана колекция вина. Със своите впечатляващи 573 литра обем, този модел е истинско съкровище за ценителите.

Създадена от водещата марка Liebherr, тази хладилна витрина е синоним на надеждност и качество. С елегантния си тера цвят и изчистен дизайн, тя лесно се вписва във всяко помещение, като добавя стил и класа. Но не само външният вид е важен – функционалността е това, което прави WKT 5552 идеалният избор за вашите Хладилни витрини и Виноохладители.

С енергиен клас G и годишна консумация от едва 179 kWh, този модел е икономичен избор за дългосрочно съхранение на виното. Размерите на уреда (1920/700/742 мм) са оптимизирани за максимално удобство, а капацитетът му да побере до 253 бутилки "Бордо" гарантира, че ще имате достатъчно място за всички любими вина.

Температурният диапазон от +5°C до +20°C в една температурна зона осигурява идеалните условия за всяко вино, като позволява точно настройване според специфичните нужди на различните сортове. Седемте поставки вътре са проектирани така, че да предложат максимална гъвкавост и удобство при подреждането на бутилките.

Не можем да пропуснем и UV стъклопакета на вратата, който предпазва виното от вредните ултравиолетови лъчи, запазвайки неговия богат вкус и аромат. С двугодишната гаранция, предлагана от Liebherr, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена.

Ако сте истински любител на виното, знаете, че правилното съхранение е ключът към неговата перфектна кондиция. Затова Хладилна витрина Liebherr WKT 5552 е не просто покупка, а инвестиция във вашето удоволствие от всяка чаша вино. Изберете качеството и стилът, които заслужавате.

Разгледайте и другите ни предложения за Хладилни витрини и Виноохладители Liebherr, за да откриете уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. С Хладилни витрини и Виноохладители от Верига магазини ЗОРА, вашият дом ще се превърне в истински рай за всяко вино, което пожелаете да съхраните или сервирате.

Подарете на себе си и на вашите гости уникалното изживяване, което заслужавате, с хладилна витрина, която превръща всяко събиране в специален повод. Изберете Liebherr WKT 5552 – защото вашето вино заслужава най-доброто.




Виж още Хладилници
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти