Хладилна витрина Liebherr WKB 1812-20 , 145 l, G

Хладилна витрина Liebherr WKB 1812-20 , 145 l, G

id s635827
Описание

Искате ли да превърнете дома си в истинско кулинарно кралство, където виното ви винаги е охладено до съвършенство? Представяме ви Хладилна витрина Liebherr WKB 1812-20, която ще стане незаменим помощник във вашата кухня.

С общ полезен обем от 145 литра, този елегантен уред в черен цвят е идеален за съхранение на до 66 бутилки вино, като гарантира, че те ще бъдат охладени до перфектната температура благодарение на иновативната система PowerCooling. Енергиен клас G осигурява ефективност, а ергономичната дръжка и вратата от UV стъклопакет защитават вашите напитки от вредните слънчеви лъчи.

Функцията Vinothek е специално разработена за любителите на виното, които искат да поддържат своите колекции в най-добро състояние. Електронното управление MagicEye позволява лесно и интуитивно настройване на температурата, което е особено важно за запазване на вкусовите качества на виното.

Дизайнът на хладилната витрина е съобразен с модерните интериорни решения, а размерите ѝ (890/600/610 мм) я правят подходяща за всякакви пространства, от малки апартаменти до големи къщи. Ако сте ценител на виното, този уред ще допринесе за елегантността и функционалността на вашето жилище.

За тези, които обичат да събират приятели и да споделят качествено вино, Хладилни витрини и Виноохладители Liebherr са перфектният избор. Вашите напитки винаги ще бъдат съхранявани при оптимални условия, готови за всяко специално събитие или уютна вечер у дома.

За да разгледате и други модели от категорията, посетете нашия уебсайт и открийте разнообразие от Хладилни витрини и Виноохладители, които ще отговорят на всички ваши изисквания и предпочитания.

Изборът на Хладилна витрина Liebherr WKB 1812-20 е инвестиция в качеството и удоволствието от пиенето на вино. Със своята функционалност и стил, тя е идеалната добавка към всяко домакинство, където ценят добрите напитки и искат да ги споделят с любими хора.

Не пропускайте възможността да се насладите на виното си в най-добрата му форма. Открийте повече за Хладилни витрини и Виноохладители Liebherr и се уверете, че вашият избор е съобразен с високите стандарти на качество и елегантност, които предлагаме.

С Хладилна витрина Liebherr WKB 1812-20, всяка бутилка вино ще бъде представена и съхранена по начина, по който заслужава. Поглезете сетивата си и се насладете на вкуса на живота с перфектно охладено вино винаги, когато пожелаете.




Виж още Хладилници
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти