HDMI & USB Extender (усилвател) ATEN VE803, 1900x1200 @ 60Hz, 60 м

HDMI & USB Extender (усилвател) ATEN VE803, 1900x1200 @ 60Hz, 60 м

id s1749036
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да пренесете висококачествено видео и аудио сигнал без загуби на дълги разстояния? HDMI & USB Extender (усилвател) ATEN VE803 е решението, което търсите!

С този усилвател, марка ATEN, можете да изпратите HDMI и USB сигнали до 60 метра, без да се налага да се притеснявате за качеството. Устройството поддържа максимална резолюция от 1900x1200 при 60Hz, което гарантира, че изображението ще бъде кристално ясно, дори и на голямо разстояние от източника.

С двугодишна гаранция, ATEN VE803 е създаден да издържи на времето и интензивна употреба. Той е съвместим с различни устройства, благодарение на универсалните си HDMI и USB женски конектори, което го прави идеален за широк кръг от приложения - от домашни кина до професионални презентационни системи.

Стилният черен цвят на усилвателя се вписва безупречно във всяка среда, а компактният му дизайн улеснява инсталацията и интеграцията във вашата аудио-визуална система. Благодарение на висококачествените материали и изработка, можете да сте сигурни, че вашият сигнал ще бъде предаден без никакви смущения.

Изборът на подходящи Аксесоари е от съществено значение за оптимизиране на работата с вашите технологични устройства. ATEN VE803 е идеален за професионалисти, които се нуждаят от надеждно решение за удължаване на сигнала си, както и за ентусиасти, които искат да подобрят своята домашна развлекателна система.

Ако сте в търсене на повече висококачествени Аксесоари за вашите лаптопи и компютри, можете да разгледате нашия асортимент от продукти ATEN, като посетите следния линк: Аксесоари ATEN. Тук ще откриете всичко необходимо, за да направите своята технологична среда още по-функционална и удобна.

Независимо дали сте млад професионалист, който търси надеждност и ефективност в работата, или сте родител, който иска да осигури най-доброто развлечение за своето семейство, HDMI & USB Extender (усилвател) ATEN VE803 е продуктът, който ще отговори на вашите нужди. Освен това, с лесната за използване инсталация, няма да имате нужда от специални технически познания, за да се възползвате максимално от неговите възможности.

За да разгледате и други Аксесоари, които могат да допълнят вашата технологична екипировка, посетете нашия онлайн магазин: Аксесоари. Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и иновациите се срещат, за да предложат на клиентите най-доброто от света на технологиите.

Изберете HDMI & USB Extender (усилвател) ATEN VE803 и преодолейте разстоянията без компромис с качеството. Този усилвател е инвестицията, която ще ви осигури спокойствие и увереност, че вашето аудио и видео съдържание винаги ще достига до желаната дестинация с перфектно качество.



Технически характеристики

Цвят:  Чеpен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти