HDMI Extender (усилвател) ESTILLO HDEX002M1, усилва HDMI сигнал до 60 м по UTP кабел

HDMI Extender (усилвател) ESTILLO HDEX002M1, усилва HDMI сигнал до 60 м по UTP кабел

id s2487813
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да преодолеете ограниченията на HDMI кабелите без да жертвате качеството на изображението и звука? Представяме ви HDMI усилвателя ESTILLO HDEX002M1, който е идеалното решение за всяко пространство, където HDMI източникът и дисплеят са разположени на голямо разстояние един от друг.

ESTILLO HDEX002M1 е устройство, което усилва HDMI сигнала до 60 метра по UTP кабел. Този усилвател позволява разширено предаване на видео и аудио с висока разделителна способност, поддържайки приложения, при които HDMI източници и дисплеи са разположени на разстояние. Състои се от две части: предавател и приемник, които се свързват чрез Cat5e или Cat6 UTP кабели за удължаване на сигнала. Дизайнът е компактен и здрав, което го прави подходящ за различни среди на инсталация. Този усилвател е идеален за употреба в ситуации като цифрово рекламно съдържание, домашни кина, конферентни зали и образователни среди, където е необходимо предаване на HDMI сигнал на голямо разстояние.

С гаранция от 12 месеца, ESTILLO HDEX002M1 е универсален адаптер, който е съвместим с различни устройства. Той разполага с HDMI женско за тип конектор 1 и RJ-45 женско за тип конектор 2, поддържайки максимална резолюция до 1080p. Елегантният черен цвят на усилвателя се вписва идеално във всяка технологична среда.

За технологично осведомените потребители, които търсят надеждност и високо качество, Аксесоари като ESTILLO HDEX002M1 са задължителни. Те предоставят възможността да се наслаждавате на любимите си филми, презентации или образователни материали без прекъсвания и загуба на качество, дори и когато източникът е на значително разстояние от екрана.

Изборът на правилния HDMI усилвател може да бъде предизвикателство, но с ESTILLO HDEX002M1 вие сте сигурни в качеството и надеждността. Ако търсите още Аксесоари за вашите технологични нужди, разгледайте и другите продукти от марката Estillo, налични на Аксесоари Estillo.

Подходящ както за професионалисти, така и за домашни потребители, ESTILLO HDEX002M1 е продукт, който улеснява живота и работата ви. Независимо дали сте организатор на събития, учител или киноман, този HDMI усилвател ще ви помогне да преодолеете техническите ограничения и да се насладите на безпроблемна комуникация между вашите устройства.

Верига магазини ЗОРА ви предоставя възможността да закупите ESTILLO HDEX002M1 с леснота и увереност, знаейки, че получавате продукт, който отговаря на високите стандарти за качество и надеждност. Не позволявайте разстоянието да се превърне в пречка за вашето визуално изживяване, изберете ESTILLO HDEX002M1 и разширете възможностите на вашата аудио-визуална система.



Технически характеристики

Цвят:  Чеpен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти