HAMA Чанта за лаптоп "Terra " (15.6"), до 40 см

HAMA Чанта за лаптоп "Terra " (15.6"), до 40 см

id s2488047
ОписаниеХарактеристики

Защо да се задоволите с обикновена чанта за лаптоп, когато можете да имате стил и функционалност в едно? Представяме ви HAMA Чанта за лаптоп "Terra" (15.6"), която е създадена да отговори на нуждите на динамичния градски човек и модерната бизнес жена. Съчетавайки елегантност с практичност, тази чанта е идеалният спътник за всеки, който цени качеството и стила.

Изработена от висококачествен полиестер, чантата "Terra" е устойчива на износване и лесна за поддръжка, което я прави перфектен избор за ежедневието. С външни размери 43 x 7 x 32 см и вътрешни 40 x 5 x 28 см, тя предлага достатъчно пространство за вашето устройство с максимален диагонал до 15.6 инча, както и за всички необходими аксесоари и лични вещи. Закопчалката на цип гарантира, че всичко вътре е сигурно и на мястото си.

С тегло едва 0.435 кг, чантата "Terra" е лека и не добавя излишно тегло към вашите преносими вещи. Сивият цвят е класически и лесен за комбиниране с различни облекла, което я прави подходяща за всякакви ситуации - от бизнес срещи до кафе с приятели. С гаранция от 24 месеца, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена.

Избирайки Чанти Hama, вие залагате на марка с доказано качество и иновативен подход към дизайна. Не пропускайте да разгледате и другите предложения от тази категория, като посетите Чанти Hama, и открийте идеалната чанта, която отговаря на вашите индивидуални нужди.

Ако сте професионалист, който постоянно е в движение, или студент, който търси удобство и стил, чантата "Terra" е създадена за вас. Тя е достатъчно гъвкава, за да побере всички ваши устройства и аксесоари, като същевременно поддържа елегантен и професионален вид. Не забравяйте, че можете да разгледате и други Чанти, за да намерите тази, която най-добре отговаря на вашите предпочитания и ежедневни нужди.

Във Верига магазини ЗОРА сме се постарали да предложим продукти, които да отговарят на високите стандарти на нашите клиенти. Чантата "Terra" от Hama е пример за нашето стремеж към качество и удовлетворение на клиентите. С нея вие инвестирате не само в защита на вашето устройство, но и в аксесоар, който допълва вашата индивидуалност и професионална изява.

Не се колебайте да направите следващата стъпка към организиран и стилен начин на живот с чантата за лаптоп "Terra" от Hama. Открийте как комфортът и функционалността се сливат в един продукт, който е създаден да улесни и обогати вашия ден. Поръчайте сега и бъдете готови за предизвикателствата на утрешния ден със стил и увереност!




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти