HAMA Чанта за лаптоп "Terra " (13.3"), до 34 см

HAMA Чанта за лаптоп "Terra " (13.3"), до 34 см

id s2488046
ОписаниеХарактеристики

Изящество и функционалност се сливат в едно с новата чанта за лаптоп "Terra" от Hama – идеалният спътник за всеки, който цени стила и мобилността. Създадена да пасне перфектно на вашето динамично ежедневие, тази чанта е не само практическо, но и модерно допълнение към вашия гардероб.

С размери, които осигуряват безопасност и комфорт за вашия лаптоп до 13.3 инча, "Terra" от Hama предлага достатъчно пространство без да бъде обемиста. Външните ѝ размери са 38 x 6 x 30 см, докато вътрешните – 35 x 4 x 26.5 см, което гарантира, че вашето устройство ще бъде защитено от удари и натиск. Изработена от висококачествен полиестер, тази чанта е устойчива на износване и лесна за поддръжка, а сивият цвят придава елегантен и професионален вид.

Закопчаването с цип осигурява бърз и лесен достъп до вашето устройство, като същевременно предпазва от падане или случайно отваряне. С тегло едва 0.360 кг, чантата "Terra" е лека и не добавя ненужно тегло към вашата ежедневна носия. Това я прави идеален избор за забързаните професионалисти, студенти или свободни артисти, които са в постоянно движение.

Двугодишната гаранция е доказателство за качеството и надеждността, които Hama влага в своите продукти. Избирайки чанта "Terra", вие инвестирате в дълготрайност и сигурност за вашия лаптоп. Ако сте в търсене на стилна и качествена защита за вашето устройство, разгледайте нашите Чанти и открийте множество варианти, които да отговорят на вашите нужди.

За почитателите на марката Hama, предлагаме богат избор от продукти, които можете да разгледате тук: Чанти Hama. Всяка една от тях е създадена да отговори на високите изисквания за качество и функционалност, характерни за бранда.

Тази чанта е идеална за млади професионалисти и студенти, които търсят удобство и стил в ежедневието си. Тя е също така отличен избор за хора с активен начин на живот, които се нуждаят от надеждна защита за своята техника. Съобразена с модерните тенденции, чантата "Terra" е подходяща както за мъже, така и за жени, които предпочитат минималистичния и изчистен дизайн.

Избирайки "HAMA Чанта за лаптоп "Terra" (13.3"), до 34 см", вие не само защитавате своята инвестиция, но и инвестирате в своя имидж. Съчетайте функционалността с елегантността и се насладете на комфорта да носите всичко необходимо със себе си, без да правите компромис със своя стил.




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти