HAMA Чанта за лаптоп "Florence", до 40 см (15,6"), морско синьо / тъмно сиво

HAMA Чанта за лаптоп "Florence", до 40 см (15,6"), морско синьо / тъмно сиво

id s1240821
ОписаниеХарактеристики

Изисканост и функционалност се сливат в едно в новата чанта за лаптоп "Florence" от Hama, която е истинско въплъщение на модерния стил и практичност. Създадена да побере лаптопи до 15.6 инча (40 см), тази чанта е представена в двуцветна комбинация от морско синьо и тъмно сиво, което добавя професионален и стилен акцент към вашия ежедневен образ.

Дизайн и стил: Съчетанието на два цвята придава съвременен и професионален вид, докато компактният и стройният профил подчертават минималистичната естетика на продукта. Чанти като тази от Hama са идеалният избор за хора, които ценят добрия външен вид и функционалността.

Материал и издръжливост: Изработена от висококачествени тъкани, чантата осигурява дълготрайност и текстуриран завършек. Усилените шевове и здравата изработка предлагат допълнителна издръжливост.

Функционалност и капацитет: Отделението с подплата предпазва лаптопа от удари и надрасквания, а външният джоб осигурява удобен достъп до документи или аксесоари. Вътрешността е подплатена с лента в райета, добавяща стилно докосване към дизайна.

Комфорт и удобство: Двойните дръжки на чантата са с удобен захват за лесно носене на ръка, а отделящата се и регулируема презрамка предлага алтернативни варианти за носене.

Защита и сигурност: Ципът на основното отделение гарантира, че лаптопът остава безопасно съхранен, а меката подплата отвътре добавя допълнителен слой защита за устройството.

Общо взето, чантата за лаптоп "HAMA Florence" предлага перфектно съчетание от елегантен дизайн, функционална утилита и надеждна защита за пренасяне на вашия лаптоп и основни неща. Тя е идеален избор за професионалисти от всякакъв възраст и пол, които търсят качествен и стилен продукт, който да отговори на техните ежедневни нужди. Било то за бизнес среща или за работа в кафене, тази чанта е създадена да направи впечатление и да осигури комфорт.

С гаранция от 24 месеца, тази ръчна чанта от Hama е с максимален диагонал на лаптопа 15.6 инча, външни размери 43 x 6 x 34 см и вътрешни размери 39 x 4 x 32 см. Изработена от полиестер и с тегло едва 0.420 кг, тя е лека и удобна за носене, без да прави компромис със защитата на вашето устройство.

Разгледайте и други Чанти или открийте още продукти от същата категория и марка, като посетите Чанти Hama. Изберете качество и стил, изберете Hama.




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Син, Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти