Готварска печка (ток) Gorenje GECS6C70XPA , Керамични , INOX
ОписаниеХарактеристики

Открийте вълшебството на перфектната кухня с Готварска печка (ток) Gorenje GECS6C70XPA, която трансформира всяко кулинарно изживяване в незабравим момент. Създадена от Gorenje, тази печка е синоним на иновация и стил, обединени в един неповторим дизайн.

Със своята изчистена INOX повърхност, тази печка внася модерен акцент във всяка кухня, докато керамичните котлони гарантират бързо и равномерно разпределение на топлината за безупречни кулинарни резултати. С мултифункционалната фурна и обем от 71 литра, тя предлага достатъчно пространство дори за най-амбициозните кулинарни проекти.

Не е нужно да сте професионален готвач, за да се възползвате от 11-те функции на фурната, включително ExtraSteam за перфектно хрупкави хлябове и Функция Пица, която ви позволява да постигнете италианското съвършенство у дома. С FastPreheat функцията за бързо загряване, времето за приготвяне на ястията е минимално, а с големия инфра грил ще приготвите идеално запечени меса и зеленчуци.

Иновативните HiLight котлони с двойна нагревателна зона се адаптират към размера на вашите съдове, а електронният таймер и халогенното осветление улесняват наблюдението на процеса на готвене. С две тави и решетка, включени в комплекта, и две телескопични водачи, всяко ястие се поставя и изважда лесно и безопасно.

Управлението на фурната е механично, с Pull-Push бутони, които добавят допълнително удобство и елегантност. Плавното затваряне на вратата пази както уреда, така и вашите ръце. А с функцията за водно почистване, поддържането на печката винаги чиста и хигиенична е по-лесно от всякога.

С енергиен клас A, тази готварска печка е икономичен избор, който намалява консумацията на енергия и помага за намаляване на сметките за ток. Индикаторът за остатъчна топлина осигурява безопасност, като ви информира кога повърхностите все още са горещи.

Изборът на Готварски печки е важен момент за всеки домакин, който търси функционалност и качество. Готварски печки Gorenje са идеалният избор за тези, които ценят дълготрайността и иновациите в кухнята.

За да разгледате още варианти и да намерите идеалната печка за вашата кухня, посетете нашата секция с Готварски печки. Изберете качество и стил с Готварска печка (ток) Gorenje GECS6C70XPA, и превърнете всяко хранене в празник за сетивата.

Съобразена с нуждите на съвременните домакинства, тази печка е създадена да улесни ежедневието и да вдъхнови всяка домакиня или домакин да експериментира и да се наслаждава на готвенето. Независимо дали сте начинаещ или опитен в кулинарията, Gorenje GECS6C70XPA е вашата надеждна помощница в кухнята.




    Виж още Готварски печки

    Технически характеристики

    Цвят:  inox
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти