Геймърски пад World of WarCraft Classic - Onyxia, XL

Геймърски пад World of WarCraft Classic - Onyxia, XL

id s2646063
    Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
    ОписаниеХарактеристики

    Защо да се задоволявате с обикновеността, когато можете да превърнете всяка игра в епично приключение с Геймърски пад World of WarCraft Classic - Onyxia, XL от Blizzard? Потопете се в света на любимата си игра с аксесоар, който не само подобрява вашето гейминг изживяване, но и добавя стил към вашата сетъп.

    Основни характеристики:

    1. Голяма повърхност: XL размерът предоставя обширна площ за движение на мишката, удобна както за ниски DPI настройки, така и за широки движения с ръка.

    2. Дизайн с тематика от World of Warcraft Classic: Предлага живописни, високодефинирани изображения от култовата игра, показващи дракона Ониксия, заобиколен от различни герои, привлекателен за феновете на поредицата.

    3. Гладка повърхност: Осигурява еднородна, гладка повърхност за прецизност и контрол с всякакъв тип сензор на мишка, оптимизирайки производителността в играта.

    4. Нехлъзгаща се гумена основа: Гарантира, че падът остава стабилно на място по време на интензивни гейминг сесии, осигурявайки стабилност и предотвратявайки нежелано придвижване.

    5. Издръжливи краища: Краищата са майсторски изработени, за да издържат на продължителна употреба без накъсване, увеличавайки издръжливостта на пада.

    6. Опаковка на руло: Предлага се в премиум кутия, която гарантира, че падът е навит, а не сгънат, запазвайки целостта на повърхността и предотвратявайки набръчкване.

    Предимства:

    - Допълнително голямата гейминг повърхност е подходяща както за конкурентни, така и за случайни геймъри, осигурявайки неограничено движение и гъвкавост.

    - С ексклузивното изображение от World of Warcraft Classic, той се превръща в колекционерски предмет за ентусиастите на франчайза, правейки го привлекателно допълнение към всяко гейминг обзавеждане.

    - Изработен от висококачествени материали, падът е проектиран да издържи на интензивна употреба, което го прави дълготраен инвестиционен аксесоар за гейминг.

    - Противоплъзгащата основа допринася за подобрена точност и отзивчивост в играта, като елиминира отвличащите вниманието фактори, причинени от преместване на периферните устройства.

    Като се има предвид, че типичният купувач на геймърски падове е млад, динамичен и страстен към виртуалните светове, този продукт е идеален за тези, които търсят високо качество и иммерсивност в своите игрови сесии. Независимо дали сте сериозен геймър или просто обичате да се наслаждавате на игри след дълъг работен ден, този пад ще ви помогне да подобрите вашата игра и да добавите стил към вашето пространство.

    Не пропускайте да разгледате и останалите ни предложения за Геймърски падове и да откриете още продукти от марката Blizzard, като посетите Геймърски падове Blizzard. Верига магазини ЗОРА е мястото, където всяка ваша гейминг сесия се превръща в незабравимо приключение!



    Технически характеристики

    Цвят:  Многоцветен
    Съвместимост:  Всички видове мишки
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти