Геймърски пад ABYSTYLE - WORLD OF WARCRAFT - Azeroth, XXL

Геймърски пад ABYSTYLE - WORLD OF WARCRAFT - Azeroth, XXL

id s2594857
    Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
    ОписаниеХарактеристики

    Защо да се задоволявате с обикновеността, когато можете да превърнете всяка игра в епично приключение? Представяме ви Геймърски пад ABYSTYLE - WORLD OF WARCRAFT - Azeroth, XXL, който ще ви потопи в света на една от най-обичаните игри на всички времена.

    Дизайн & Тема:
    Този геймърски пад е истинско произведение на изкуството, където са изобразени култовите символи на фракциите в "World of Warcraft" - лъвът на Алианса и емблемата на Ордата. Ярките червени и сини цветове, символизиращи двете водещи фракции в играта, са оформени с декоративна граница. Логото на "World of Warcraft" е разположено на централно място, което добавя към автентичността на дизайна.

    Размер & Форма:
    С размерите си от 900 x 400 x 3 мм, този геймърски пад е класифициран като XXL, предоставяйки обширна площ за движение на мишката и разполагане на други гейминг аксесоари. Неговата правоъгълна форма е специално проектирана да побере както клавиатура, така и мишка, оптимизирайки пространството на бюрото ви.

    Материал & Изработка:
    Гладкият материал на пада позволява безпроблемно плъзгане на мишката и прецизност при игра. Изображенията подсказват за висококачествен платен връх за комфорт и неплъзгаща се гумена основа за стабилност.

    Опаковка:
    Падът идва в брандирана кутия с гейминг тематика, улесняваща транспортирането и съхранението. Кутията подчертава XXL размера и гладкия материал на продукта.

    Този геймърски пад не е само функционален аксесоар за игри, но и предмет за колекциониране, предназначен за феновете на франчайза "World of Warcraft", предлагайки както естетическа привлекателност, така и практическа употреба.

    Идеален за геймъри на всяка възраст и пол, този пад е създаден да задоволи както необвързаните ентусиасти, така и семейните играчи, които ценят качеството и удобството. Стилът и мотивите за покупка на този продукт са тясно свързани с любовта към играта и желанието за подобряване на игровия процес. Цикълът на повторно покупка е дълъг, тъй като продуктът е изработен с високо качество и дълготрайност, а бариерите пред покупката са минимални, благодарение на доказаната репутация на марката ABYSTYLE.

    Разгледайте и други Геймърски падове ABYSTYLE, за да намерите перфектния аксесоар, който да допълни вашето гейминг пространство и да ви потопи още по-дълбоко в любимите ви светове.

    С Геймърски пад ABYSTYLE - WORLD OF WARCRAFT - Azeroth, XXL, всяка битка ще бъде спечелена със стил и прецизност. Подарете си неповторимо гейминг изживяване, което съчетава функционалност и феноменален дизайн, и се потопете в епичната атмосфера на Azeroth!



    Технически характеристики

    Цвят:  Многоцветен
    Съвместимост:  Всички видове мишки
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти