Геймърскa механична клавиатура HyperX Alloy Origins PBT, HyperX Aqua суичове, RGB, Черен

Геймърскa механична клавиатура HyperX Alloy Origins PBT, HyperX Aqua суичове, RGB, Черен

id s2440870
    Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
    ОписаниеХарактеристики

    Защо да се задоволявате с обикновено, когато можете да имате изключително? Представяме ви Геймърската механична клавиатура HyperX Alloy Origins PBT, която е създадена да превърне всяка ваша игра в незабравимо приключение. Със своите иновативни HyperX Aqua суичове и динамично RGB осветление, тази клавиатура е истинско съкровище за всеки гейминг ентусиаст.

    Изработена с прецизност и внимание към детайла, клавиатурата се отличава със своя стилен и издръжлив дизайн в класически черен цвят. Високопрофилните бутони осигуряват комфорт и точност при дълги игрови сесии, а LED подсветката добавя към визуалното удоволствие, позволявайки ви да персонализирате своята игрова станция.

    С размери от 443 x 133 x 37 мм и тегло от 1.100 kg, тази клавиатура е създадена да издържи на интензивна употреба, като същевременно остава удобна за транспортиране. Съвместима с PC, тя се свързва лесно чрез USB интерфейс и е готова за употреба веднага след изваждането от кутията, без нужда от допълнителни инсталации.

    За тези, които ценят мултимедийните функции, HyperX Alloy Origins PBT предлага бърз достъп до мултимедийни контроли, което означава, че можете да управлявате вашата музика и видео без да прекъсвате играта. Въпреки че клавиатурата не разполага с макро бутони, тя предлага пълен размер и функционалност, което я прави идеална за геймъри, които търсят надеждност и производителност.

    С двугодишна гаранция, вие можете да сте сигурни, че вашата инвестиция в Геймърски клавиатури е защитена. Независимо дали сте професионален геймър или страстен любител, тази клавиатура е създадена да отговори на високите ви изисквания и да ви помогне да достигнете нови върхове във всяка игра.

    Ако търсите да разширите своя гейминг арсенал с продукти от същата марка, не пропускайте да разгледате и другите Геймърски клавиатури HyperX в нашия асортимент. Или ако желаете да разгледате повече варианти, посетете нашата секция с Геймърски клавиатури и открийте идеалната клавиатура, която да отговаря на вашите нужди и стил на игра.

    Верига магазини ЗОРА се грижи за вашите игрови преживявания, предлагайки ви само най-качествените и иновативни продукти. С Геймърската механична клавиатура HyperX Alloy Origins PBT, вие сте една стъпка пред конкуренцията, готови да се потопите в света на игрите с увереност и стил.



    Технически характеристики
    Цвят:  Черен
    Съвместимост:  PC
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
    Свързани продукти