Геймърскa механична клавиатура HyperX Alloy Origins, HyperX Aqua суичове, RGB, Черен

Геймърскa механична клавиатура HyperX Alloy Origins, HyperX Aqua суичове, RGB, Черен

id s1370606
    Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
    ОписаниеХарактеристики

    Защо да се задоволявате с обикновена клавиатура, когато може да притежавате оръжие, което превръща всяка игра в триумф? Представяме ви Геймърската механична клавиатура HyperX Alloy Origins, която е създадена да задоволи и най-взискателните геймъри със своите HyperX Aqua суичове и динамично RGB осветление.

    С двугодишна гаранция, тази клавиатура е създадена да издържи на интензивна употреба и да предложи непрекъснато високо ниво на производителност. Със своите високопрофилни бутони и мултимедийни функции, HyperX Alloy Origins осигурява комфорт и удобство, които ще оцените по време на дългите игрови сесии.

    Използвайки кабелно свързване чрез USB интерфейс, тази механична клавиатура гарантира надеждна и бърза реакция на всяко натискане на клавиш. С размери от 443 x 133 x 37 мм и тегло от 1.100 kg, тя е идеално балансирана между устойчивост и портативност.

    Съвместима с PC, HyperX Alloy Origins е създадена да бъде универсален инструмент за всеки геймър. Нейната LED подсветка не само придава стил на вашата игрова станция, но и улеснява играта в тъмни помещения, като същевременно ви позволява да персонализирате визията на клавиатурата си с множество цветови схеми.

    Изключително важно за геймърите е бързината и прецизността, които HyperX Aqua суичовете предлагат. Те са проектирани така, че да осигуряват отлично тактилно усещане и бърза реакция, което е критично в напрегнатите моменти на игра. Черният цвят на клавиатурата добавя елегантност и професионален вид, който се вписва перфектно във всяка геймърска конфигурация.

    Ако сте геймър, който търси качествени Геймърски клавиатури, които да подобрят вашата игрова ефективност, HyperX Alloy Origins е идеалният избор за вас. Независимо дали сте професионален играч или просто искате да надградите игровото си преживяване, тази клавиатура е създадена да отговори на високите ви изисквания.

    Разгледайте и другите Геймърски клавиатури HyperX, за да откриете перфектната клавиатура, която да допълни вашата геймърска конфигурация. С HyperX вие не просто играете, вие доминирате във всяка игра.

    Подходяща за геймъри на всяка възраст и с всякакви интереси, Геймърската механична клавиатура HyperX Alloy Origins е създадена да превърне всяко натискане на клавиш в удоволствие и всяка битка в победа. Независимо дали сте самотен вълк или част от отбор, тази клавиатура е вашата тайна съставка за успех във виртуалния свят.



    Технически характеристики
    Цвят:  Черен
    Съвместимост:  PC
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
    Свързани продукти