Геймърскa механична клавиатура Dark Project KD87A Black TKL PBT - HS Gateron Cap Teal Switch, RGB

Геймърскa механична клавиатура Dark Project KD87A Black TKL PBT - HS Gateron Cap Teal Switch, RGB

id s2517141
    Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
    ОписаниеХарактеристики

    Искате ли да превърнете всяка игра в победа? С геймърската механична клавиатура Dark Project KD87A Black TKL PBT - HS Gateron Cap Teal Switch, RGB, вие сте винаги една стъпка пред конкуренцията. Проектирана за сериозните геймъри, тази клавиатура предлага перфектната комбинация от стил, комфорт и функционалност.

    Със своята изчистена черна естетика и компактен дизайн без цифров блок (Tenkeyless), тази клавиатура от марката DARK PROJECT се вписва безупречно във всяко гейминг пространство. Подсветката RGB с 16,8 милиона цвята добавя към визуалното удоволствие и позволява персонализация на всяка клавиша, за да отговаря на вашите предпочитания и нужди.

    Механичните суичове Gateron Cap Teal са известни със своята издръжливост и отзивчивост, което прави клавиатурата идеална за дълги игрови сесии и интензивна употреба. Високопрофилните PBT капачки на клавишите са проектирани да издържат на износване, като същевременно осигуряват удобно и стабилно усещане при писане и игра.

    С размери от 400 x 195 x 57 мм и тегло от 1.340 кг, клавиатурата е достатъчно тежка, за да остане стабилна на бюрото ви, но и достатъчно компактна, за да не заема ценно пространство. Свързването е лесно и бързо чрез USB интерфейс, което гарантира надеждна и бърза връзка с вашия PC.

    Интегрираните мултимедийни функции ви позволяват да контролирате вашето мултимедийно съдържание с лекота, без да се налага да прекъсвате играта. Въпреки че клавиатурата не разполага с макро бутони, тя предлага всичко необходимо, за да подобрите вашето гейминг изживяване.

    Гаранцията от 24 месеца ви дава допълнителна сигурност и увереност, че инвестирате в качествен продукт, който ще издържи на изпитанията на времето и интензивната употреба. Съвместимостта с PC осигурява, че ще можете да се насладите на висококачественото изпълнение на клавиатурата с всяка една игра.

    За тези, които търсят да усъвършенстват своя гейминг арсенал, предлагаме широка гама от Геймърски клавиатури. И ако сте фен на марката DARK PROJECT, можете да разгледате и други продукти от тяхната линия на Геймърски клавиатури DARK PROJECT.

    Геймърската механична клавиатура Dark Project KD87A е създадена, за да отговори на нуждите на съвременните геймъри – независимо дали сте професионален играч, стремящ се към върхови постижения, или ентусиаст, търсещ високо качество и комфорт. Тя е съвършеният избор за всеки, който иска да подобри своето гейминг изживяване и да се потопи в света на игрите със стил и увереност.



    Технически характеристики
    Цвят:  Черен
    Съвместимост:  PC
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
    Свързани продукти