Геймърскa механична клавиатура Dark Project KD68B White Navy 65% PBT

Геймърскa механична клавиатура Dark Project KD68B White Navy 65% PBT

id s2544311
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете всяка игра в победоносно приключение? С геймърската механична клавиатура Dark Project KD68B White Navy 65% PBT вие сте винаги една стъпка пред конкуренцията. Подарете си прецизност, бързина и стил, които ще ви изстрелят във върховете на гейминг света.

Проектирана от водещата марка DARK PROJECT, тази клавиатура е създадена, за да задоволи и най-взискателните геймъри. Със своите G3ms Sapphire Mechanical суичове, тя предлага изключителна тактилна обратна връзка и бързина на реакцията, което е критично в напрегнатите моменти на играта.

Впечатляващата RGB LED подсветка с 16,8 милиона цвята не само, че придава стил на вашата геймърска станция, но и ви позволява да персонализирате изживяването си според настроението или играта. С високопрофилните бутони на клавиатурата, вие ще усетите всеки натиск с увереност, а мултимедийните функции ще ви помогнат да контролирате медията си без да откъсвате поглед от екрана.

С размери от 353 x 160 x 57 mm и тегло от само 1.0 kg, Dark Project KD68B е идеалният спътник за всяко геймърско приключение. Благодарение на своите компактни размери, тя лесно се побира във всяка сетъп конфигурация, а 65-градусовият хоризонтален ъгъл на видимост осигурява комфорт дори при дълги игрови сесии.

Съвместима с PC и с елегантен бял цвят, тази клавиатура е не просто аксесоар, а заявка за стил и професионализъм. Независимо дали сте запален геймър, стремящ се към върховите постижения, или просто цените качеството и удобството при работа, Dark Project KD68B ще отговори на всички ваши изисквания.

И не забравяйте, че с двугодишната гаранция, която получавате, вашата инвестиция в гейминг удоволствие е напълно защитена. Тази клавиатура е създадена да издържи на времето и интензивната употреба, така че можете да се наслаждавате на безпроблемни игрови сесии без край.

Открийте широката гама от Геймърски клавиатури и се потопете в света на висококачествените гейминг аксесоари. Ако сте фен на марката, разгледайте и другите продукти на DARK PROJECT, като посетите Геймърски клавиатури DARK PROJECT и изберете това, което най-добре отговаря на вашите нужди.

За геймърите, които търсят перфектния баланс между функционалност, ергономичност и стил, геймърската механична клавиатура Dark Project KD68B White Navy 65% PBT е непреходният избор. Въоръжете се с технологията, която ще ви помогне да покорите всяка игрова арена!



Технически характеристики
Съвместимост:  PC
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти