Геймърскa механична клавиатура Dark Project KD104A Black Full Size  - Hot-Swappable Gatheron Optical Red, RGB, PBT

Геймърскa механична клавиатура Dark Project KD104A Black Full Size - Hot-Swappable Gatheron Optical Red, RGB, PBT

id s2517952
    Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
    ОписаниеХарактеристики

    Изживейте всяка игра с пълна интензивност и прецизност! Представяме ви Геймърската механична клавиатура Dark Project KD104A Black Full Size - съюзникът, който всеки геймър заслужава. Създадена от водещата марка DARK PROJECT, тази клавиатура е инструментът, който ще превърне всяка ваша игрова сесия в незабравимо преживяване.

    С клавиатурата Dark Project KD104A, вие сте оборудвани с Hot-Swappable Gatheron Optical Red суичове, които гарантират бързина и отзивчивост при всяко натискане на клавиш. Тези суичове са известни със своята дълготрайност и надеждност, което означава, че ще можете да разчитате на клавиатурата си във всяка битка. И не само това - с опцията за лесна подмяна на суичовете, вие имате възможността да персонализирате своята клавиатура според своите предпочитания и стил на игра.

    Визуалното удоволствие е гарантирано с RGB LED подсветката, която предлага над 16,8 милиона цветови комбинации. Осветете вашата игрова стая с любимите си цветове и ефекти, и създайте атмосфера, която да отразява вашата уникалност. Подсветката не само че изглежда впечатляващо, но и помага за по-лесното разпознаване на клавишите в тъмното, което е от съществено значение при нощни игрови маратони.

    Клавиатурата се отличава със своите високопрофилни PBT капачета, които осигуряват изключителна издръжливост и устойчивост на износване. Това означава, че символите на клавишите няма да избледняват с времето, а текстурата им ще остане приятна за допир дори след дълги часове на игра.

    С размери от 485 x 195 x 57 mm и тегло от 1.340 kg, Dark Project KD104A е клавиатура с пълен размер, която предлага комфорт и достатъчно пространство за всички необходими клавиши, включително мултимедийни функции. Това я прави перфектната добавка към всяко игрово бюро, като същевременно осигурява лесно свързване чрез USB интерфейс.

    Съвместима с PC и предлагана в елегантен черен цвят, клавиатурата е снабдена с 24 месеца гаранция, което подчертава ангажимента на DARK PROJECT към качеството и удовлетвореността на клиентите. Независимо дали сте професионален геймър или просто търсите надежден и стилен аксесоар за вашите игрови сесии, тази клавиатура е идеалният избор.

    Открийте повече Геймърски клавиатури и разнообразете своя игрови арсенал. За още предложения от марката DARK PROJECT, разгледайте нашия асортимент тук.

    Независимо от вашите игрови предпочитания, възраст или ниво на умения, Геймърската механична клавиатура Dark Project KD104A е проектирана да отговори на високите изисквания на всеки ентусиаст. Съчетавайки високотехнологични характеристики с безупречен дизайн, тя е не просто инструмент, а истинско произведение на изкуството, което ще ви помогне да изведете вашите игрови умения на следващото ниво.



    Технически характеристики
    Цвят:  Черен
    Съвместимост:  PC
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
    Свързани продукти