Геймърскa клавиатура HyperX Alloy Core, RGB подсветка, Черен

Геймърскa клавиатура HyperX Alloy Core, RGB подсветка, Черен

id s2404929
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на гейминга с геймърската клавиатура HyperX Alloy Core, която обещава да преобрази всяка игрова сесия в пълноценно зрелище. Създадена от водещия бранд HyperX, тази клавиатура е съчетание от стил, комфорт и технологично майсторство, което ще задоволи дори най-взискателните геймъри.

Със своите впечатляващи RGB LED подсветки, предлагащи 16,8 милиона цветови комбинации, HyperX Alloy Core превръща всяка игра в незабравимо визуално преживяване. Високопрофилните бутони осигуряват тактилна обратна връзка и отлично усещане при натиск, което е критично за бързите реакции в игрите.

Мембранната технология на клавиатурата гарантира дълготрайност и надеждност, а същевременно поддържа тиха работа, така че да не пречи на концентрацията ви по време на игра. С допълнителните мултимедийни функции, HyperX Alloy Core позволява лесно управление на музика и видео, без да се налага да напускате играта.

С размери от 443.20 x 175.31 x 35.68 мм и тегло от 1.121 kg, тази клавиатура е идеалният баланс между ергономичност и компактност. Интерфейсът USB осигурява бързо и лесно свързване с вашия PC, а съвместимостта с различни операционни системи гарантира, че ще можете да се насладите на висококачествен гейминг независимо от вашата платформа.

Гаранцията от 24 месеца е доказателство за качеството и надеждността на продукта, като ви осигурява спокойствие при дългосрочна употреба. Черният цвят придава елегантност и професионален вид, като се вписва перфектно във всяка геймърска станция.

Изборът на геймърски клавиатури е важен момент за всеки, който иска да подобри своите игрови умения и да се потопи в дълбочините на виртуалните светове. HyperX Alloy Core е създадена да отговори на тези изисквания, като предоставя не само функционалност, но и неповторим стил.

Ако търсите да разширите своя геймърски арсенал, не пропускайте да разгледате и другите предложения на HyperX, които можете да откриете на Геймърски клавиатури HyperX. За още по-голям избор, посетете нашата секция с Геймърски клавиатури, където ще откриете разнообразие от модели, подходящи за всеки вкус и бюджет.

HyperX Alloy Core е клавиатурата, която ще ви помогне да извлечете максимума от всяка игра и да превърнете всяко сражение в триумф. Независимо дали сте професионален геймър или просто търсите качествен аксесоар за свободното си време, този продукт е сигурен избор, който ще отговори на високите ви изисквания и ще ви осигури предимство във всяка игрова ситуация.



Технически характеристики
Съвместимост:  PC
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти