Геймърска клавиатура Hama, uRage Exodus 450 Metal

Геймърска клавиатура Hama, uRage Exodus 450 Metal

id s2487940
    Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
    ОписаниеХарактеристики

    Изживейте вълнуващите моменти на играта с ново ниво на контрол и точност! Представяме ви Геймърска клавиатура Hama, uRage Exodus 450 Metal – вашето тайно оръжие в битката за гейминг превъзходство.

    Създадена от известния бранд Hama, тази клавиатура е съчетание от стил, функционалност и издръжливост. Мембранната технология осигурява тихо и удобно писане, докато високопрофилните бутони гарантират бърз отговор и прецизност при всяко натискане. Това е идеалният избор за дълги игрови сесии, където комфортът е ключов.

    Стилната LED подсветка добавя атмосфера и улеснява играта в тъмни помещения, като в същото време подчертава модерния дизайн на клавиатурата. Мултимедийните функции са на едно кликване разстояние, което ви позволява да контролирате вашето мултимедийно съдържание без да прекъсвате играта.

    Съвместимостта с PC и пълният размер на клавиатурата гарантират, че ще се впишете във всяка игрова среда. Черният цвят придава класически и елегантен вид, а кирилизацията на бутоните е специално предназначена за българските геймъри. Свързването чрез кабел и USB интерфейса осигуряват надеждна и бърза връзка без забавяне.

    Като част от категорията Геймърски клавиатури, uRage Exodus 450 Metal е създадена да задоволи нуждите на всякакви геймъри – от начинаещи до професионалисти. Независимо дали сте състезателен играч или просто търсите по-добро изживяване при игрите след работа, тази клавиатура е създадена да повиши вашата игрова ефективност.

    За тези, които ценят дълготрайността, двугодишната гаранция е доказателство за качеството и надеждността на продукта. Вие инвестирате не само в клавиатура, но и в спокойствието, че вашето гейминг оборудване ще издържи на изпитанията на времето.

    Ако сте любител на гейминга, който търси да надгради своята игрова станция, Геймърска клавиатура Hama, uRage Exodus 450 Metal е перфектният избор. Искате ли да разгледате още варианти? Открийте богатата гама от Геймърски клавиатури в нашия магазин и изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди.

    И не забравяйте, че при нас можете да намерите и други продукти от марката Hama, които да допълнят вашата гейминг среда. Разгледайте нашите предложения за Геймърски клавиатури Hama и се подгответе за незабравими игрови моменти.

    Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и иновациите се срещат, за да предложат на геймърите най-доброто. С Геймърска клавиатура Hama, uRage Exodus 450 Metal вие сте една крачка пред конкуренцията. Подарете си прецизността, която заслужавате, и вдигнете играта си на следващото ниво!



    Технически характеристики
    Цвят:  Черен
    Съвместимост:  PC
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
    Свързани продукти