Фурна за вграждане Whirlpool W9 OP2 4S2 H , 73 , А+ , Електронно , Почистване с пара

Фурна за вграждане Whirlpool W9 OP2 4S2 H , 73 , А+ , Електронно , Почистване с пара

id s2497195
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новия стандарт в кулинарията - Фурна за вграждане Whirlpool W9 OP2 4S2 H, която превръща всяко готвене в изкуство. Със своя модерен дизайн в инокс и иновативни функции, тази фурна е идеалният избор за всеки, който цени качеството и удобството в кухнята.

Със своята впечатляваща вместимост от 73 литра, тази фурна на Whirlpool позволява приготвянето на до четири ястия едновременно, без да се налага компромис с вкуса или качеството. Технологията SteamSense+ осигурява перфектно разпределение на парата, което гарантира равномерно готвене и запазване на хранителните стойности на продуктите.

Иновативната функция 6th SENSE автоматично регулира времето, температурата и влажността за оптимални резултати при всяко готвене. Функцията за почистване с пара значително улеснява поддръжката на фурната, като се грижи за лесното отстраняване на замърсяванията без употребата на агресивни почистващи препарати.

С WiFi свързаността, можете да контролирате фурната си от разстояние, като използвате смартфона си за настройка на програмите или проверка на процеса на готвене. Това е идеално за заетите хора, които искат да оптимизират времето си и да се насладят на перфектно приготвена храна веднага щом се приберат у дома.

Фурната е оборудвана с електронен таймер и цветен дисплей, които осигуряват лесна и интуитивна работа. С функцията за бързо нагряване, можете да започнете готвенето почти веднага, а максималната температура от 250 градуса Целзий гарантира, че дори най-изисканите рецепти ще бъдат изпълнени безупречно.

Безопасността е на първо място с функцията за заключване, предотвратяваща достъпа на деца до уреда. Системата за плавно затваряне на вратата предпазва от резки удари и удължава живота на фурната. Покритието против отпечатъци пък осигурява, че външният вид на уреда винаги ще изглежда безупречно.

С две телескопични водачи, можете лесно да извадите тавите и скарата, без да се притеснявате за стабилността им. Това е особено удобно, когато работите с горещи ястия и искате да избегнете всякакъв риск от изгаряне.

За да откриете още висококачествени Фурни Whirlpool, посетете нашия уебсайт и разгледайте богатото разнообразие от уреди, които ще направят кухнята ви мечтано място за всяка домакиня или домакин.

Изберете Фурна за вграждане Whirlpool W9 OP2 4S2 H и превърнете всяко хранене в празник за сетивата. С този уред вие инвестирате не само в качеството на вашата кухня, но и в здравословния начин на живот, благодарение на възможностите за готвене с пара. Открийте нови вкусове и аромати с Фурни от последно поколение, които са създадени да улеснят и обогатят вашето ежедневие.




Виж още Фурни

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти