Фурна за вграждане NEFF B64VT73N0 , Сензорно , 71 , А+ , Пиролиза

Фурна за вграждане NEFF B64VT73N0 , Сензорно , 71 , А+ , Пиролиза

id s2644742
ОписаниеХарактеристики

Открийте изискаността и иновациите в кухнята с Фурна за вграждане NEFF B64VT73N0 – перфектният избор за всеки кулинарен ентусиаст. Със своя стилен дизайн и високотехнологични функции, тази фурна е създадена да превърне всяко готвене в истинско удоволствие.

Със своя обем от 71 литра, тази фурна предлага достатъчно пространство за приготвяне на разнообразни ястия, докато енергиен клас А+ гарантира ефективност и икономия на енергия. Иновативната технология CircoTherm® позволява едновременно готвене на няколко нива без смесване на ароматите, а благодарение на функцията Steam Boost и Vario Steam, влагата се контролира перфектно, което е идеално за хрупкави печива и сочни печени ястия.

Фурната разполага с интуитивно сензорно управление и цветен дисплей, което улеснява избора на една от 14-те готварски програми. Отличава се с функция за бързо нагряване, автоматични и комбинирани програми с пара, както и интегрирани рецепти, които правят готвенето лесно дори за начинаещи. Специалната настройка за печене на хляб е само една от многото опции, които ще оценят любителите на домашно приготвените хлебни изделия.

Почистването на фурната е лесно благодарение на функцията за пиролиза, която изгаря всички остатъци от храна до пепел, която след това може лесно да се почисти. Дизайнът на фурната включва и покритие против отпечатъци, което помага за поддържането на безупречен външен вид без видими следи от пръсти.

За допълнително удобство, фурната е оборудвана със система за плавно затваряне на вратата и уникалната врата Side & Hide, която се отваря и скрива, осигурявайки лесен достъп до вътрешността без да пречи по време на готвене. Триплексното стъкло на вратата гарантира безопасност и поддържа ниската температура от външната страна.

Фурната NEFF B64VT73N0 е създадена да отговори на нуждите на съвременните семейства, които търсят удобство, функционалност и безопасност. Системата за заключване предпазва от случайно активиране от деца, а висококачествените материали и гаранцията от 24 месеца осигуряват дълготрайност и надеждност.

Размерите на фурната са оптимизирани за лесно вграждане, като се вписва идеално в стандартните кухненски модули. Съчетанието от функционалност и елегантност прави този модел подходящ за всяка модерна кухня, където качеството и стилът са от първостепенно значение.

За любителите на Фурни, които искат да разширят своите кулинарни хоризонти, фурната NEFF B64VT73N0 е идеалният избор. Открийте повече висококачествени Фурни NEFF и обогатете своята кухня с уреди, които превръщат готвенето в наслада.

Посетете нашия уебсайт и разгледайте широката гама от Фурни, които предлагаме, за да намерите перфектния модел, който да отговори на вашите нужди и да превърне всяко хранене в празник за сетивата.




Виж още Фурни

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти