Фурна за вграждане NEFF B64FS31N0 , Сензорно , 71 , А+ , Hydrolitic

Фурна за вграждане NEFF B64FS31N0 , Сензорно , 71 , А+ , Hydrolitic

id s2644741
ОписаниеХарактеристики

Открийте новия измерения на готвенето с иновативната фурна за вграждане NEFF B64FS31N0, която преобразява всяка кухня в кулинарно ателие. Със своя стилен дизайн и високотехнологични функции, тази фурна е идеалният избор за модерните гурмани, които ценят качеството и иновациите.

С обем от 71 литра, тази електрическа фурна NEFF предлага достатъчно пространство за приготвяне на вкусни ястия за цялото семейство. Интегрираната функция Steam Boost и технологията CircoTherm® осигуряват равномерно разпределение на топлината и влагата, което гарантира перфектни резултати при всяко готвене. Ако обичате хрупкави пици с перфектно изпечено тесто, специалната настройка Pizza setting е точно за вас.

Контролът на фурната е удобен и интуитивен благодарение на сензорното управление и цветния дисплей, който позволява лесно навигиране между 16-те автоматични програми. С функцията за бързо нагряване, времето за подготовка на ястията е значително намалено, а благодарение на интегрираните рецепти, дори начинаещите в кухнята могат да се почувстват като истински шеф-готвачи.

Енергиен клас А+ гарантира ефективност и икономия на енергия, а системата за самопочистване Hydrolitic улеснява поддръжката, като спестява време и усилия. За допълнително удобство, фурната е оборудвана с плавно затваряне на вратата и покритие против отпечатъци, което поддържа външния вид на уреда безупречен.

Безопасността е на първо място, затова моделът разполага със система за заключване, която предпазва от случайно включване от деца. Иновативната врата Side & Hide се отваря и скрива, осигурявайки лесен достъп до вътрешността на фурната без риск от изгаряне.

Тази фурна е идеална за заетите професионалисти, които ценят времето си и търсят бързи, но качествени решения за вкусни домашни ястия. Също така, е прекрасен избор за семейства, които обичат да експериментират в кухнята и да създават нови кулинарни шедьоври заедно.

Размерите на фурната са оптимизирани за лесно вграждане в стандартни кухненски модули, което улеснява интеграцията ѝ във всяка кухненска среда. Открийте повече Фурни и разширете своята кухня с уреди, които превръщат готвенето в истинско удоволствие.

За тези, които търсят съвършенство във всяка детайл, предлагаме и други продукти от марката NEFF. Разгледайте нашия асортимент от Фурни NEFF и намерете перфектния уред за вашата кухня.

С фурна за вграждане NEFF B64FS31N0, всяко кулинарно предизвикателство се превръща в удоволствие, а всяко ястие - в шедьовър. Изживейте магията на готвенето с уред, който преобразява всяка съставка в изкусно блюдо.




Виж още Фурни

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти