Фурна за вграждане Gorenje BOS67371CLI

Фурна за вграждане Gorenje BOS67371CLI

id s2588989
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Енергиен клас A
Полезен обем на фурната 77 л
Максимална температура във фурната 300 °C
Максимална повърхност на тавата за печене 1360 см²
Механично управление
Електронен таймер с аналогов дисплей
Ергономични бутони
Консумация на енергия (вентилаторна) 0.821 кВт/ч
Мощност при включване 3.5 kW
Ширина 595 мм
Височина 595 мм
Дълбочина 564 мм
Тегло бруто 30.6 кг
Тегло нето 28.6 кг
Цвят: Бежов
FastPreheat функция за бързо загряване
Конвенционално с вентилатор
Голям инфра грил с вентилатор
AirFry готвене с горещ въздух
Кръгъл нагревател с базова пара
Горен и долен нагревател с базова пара
Голям инфра грил
GentleBake бавно деликатно печене
Функция Пица
FrozenBake печене на замразена храна
Размразяване
AquaClean водно почистване
Oven light

Гаранция: 24 месеца

Акцията с 5 години гаранция на големи уреди Gorenje е валидна в периода 01.01-31.12.2024г. или до изчерпване на количествата.

Задължителна регистрация на bg.gorenje.com до 30 дни от покупката.

HomeMade форма - Равномерно изпичане всеки път - Фурните Gorenje са познати с иновативната сводеста форма на вътрешността си, която е тяхна отличителна черта от дълги години. HomeMade формата е вдъхновена от традиционните пещи на дърва и гарантира по-добра циркулация на въздуха в сравнение с фурните на конкурентите. Сега, формата HomeMade е изцяло освежена, а циркулацията на въздуха е допълнително подобрена с нов дизайн на нагревателя и подобрено разпределение на вентилационните отвори. Така температурата е равномерна в цялата фурна. Вече няма да видите ястие, което е прегорено от една страна и недопечено от друга.
AutoBake - За начинаещи готвачи - Фурните Gorenje OptiBake предоставят изцяло автоматично програми за готвене с избор от 22 популярни рецепти, идеално за начинаещи. Продължително тествани от експерти на Gorenje, AutoBake програмите имат доказан успех и гарантират отлични резултати дори без предварително затопляне. Всичко, което потребителят трябва да направи е в някои случаи да избира типа ястие и теглото му и да натисне старт. Фурната ще свърши останалото.
Голям обем - По-голям обем 77 л за по-голяма свобода - Готови за XXL рецепти? Иновативният дизайн позволява по-голям обем на вътрешността и ширината на фурната се използва напълно. Има повече място за печене във всяка тава, а високите технологии гарантират, че храната ще бъде сготвена равномерно на всички нива.
SteamAssist - За перфектна коричка - С добавяне на вода в резервоара на панела за управление, ще получиш перфектно приготвена храна на пара с хрупкава коричка. Когато избираш програма, която има възможност за добавяне на пара в процеса на готвене, фурната ще те информира за точното време да го направиш. В зависимост от модела, трябва да натиснеш централния бутон, или сензора за функцията на дисплея, за да активираш впръскването на пара.
Динамична охлаждаща система DC+ - Ефективно управление на топлината - Системата DynamiCooling ефективно охлажда външната част на печката, за да предотврати щети, в следствие на висока температура. Във фурните със система DynamiCooling+ , топлинните сензори регулират охлаждането на външните стени докато достигнат температура 60 °C. Това е особено удобно при фурни с функция пиролитично почистване, които достигат до екстремно високи температури.
MaxView - Отлична видимост при готвене - Знаеш ли, че отварянето на вратата по време на готвене води до спадане на температурата във фурната и дори може да развали ястието? Благодарение на максимално голямото стъкло на вратата, отличното халогенно осветление и подобреното разположение на нивата на готвене, новите OptiBake фурни осигуряват отличен поглед над процеса на готвене без отваряне на вратата.
Печене на няколко нива - Когато искаш да приготвиш всичко заедно - Комбинацията от интелигентно циркулиране на въздуха, равномерно разпределено пространство между нивата на печене и специалната заоблена форма на вътрешността, гарантират че храната е равномерно изпечена на всяко ниво и тъй като обемът на фурната е по-голям, видимостта също е отлична.
FrozenBake - Най-бързият начин за приготвяне на замразени храни - Тази ефикасна програма за печене е идеална за всички замразени и полуготови храни.
GentleBake - За крехка и сочна храна - Тази функция постига деликатно, бавно и равномерно печене. По този начин храната остава крехка и сочна. Подходяща е за приготвяне на месо, риба, или печива на едно ниво.
Функция Пица - За перфектната пица - Тази програма с температурна настройка до 300°C е направена специално за приготвяне на перфектната пица, фокача, пърленка или други подобни вкусотии.
Сваляща се стъклена врата - Лесен достъп, лесно почистване - Стъклените врати могат лесно да бъдат сваляни, което означава лесно почистване и винаги отлична видимост над случващото се във фурната.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти