Фурна за вграждане Electrolux KOD5H70BX (ST) , 65 , Push бутони , А , Водно почистване

Фурна за вграждане Electrolux KOD5H70BX (ST) , 65 , Push бутони , А , Водно почистване

id s2517941
ОписаниеХарактеристики

Открийте новото измерение на кулинарните изкуства с иновативната фурна за вграждане Electrolux KOD5H70BX, която превръща всяко ястие в шедьовър. Със своя стилен иноксов дизайн и интуитивни Push бутони, тази фурна е създадена да впечатлява и улеснява.

С Electrolux, вие сте в състояние да приготвите всяко ястие до съвършенство благодарение на иновативната функция SteamBake, която добавя пара и осигурява неповторим вкус и текстура на хляба, печивата и други изделия. Грилът на фурната пък гарантира златиста и хрупкава коричка на всяко ястие, докато мултифункционалността с 8 програми за готвене предлага гъвкавост и разнообразие в кухнята.

Фурната се отличава с впечатляващ обем от 65 литра, което я прави идеален избор за семейства, търсещи удобство и ефективност при приготвянето на храна. Енергиен клас А гарантира икономичност и ниски разходи за електроенергия, докато системата за водно почистване обещава лесна поддръжка без излишни усилия.

Сред допълнителните аксесоари се включват две тави и решетка, които разширяват възможностите за готвене и печене. Плавното затваряне на вратата и покритието против отпечатъци са детайли, които подчертават високото качество на продукта и вниманието към потребителя.

За любителите на съвременните технологии, фурната разполага с електронен таймер и дисплей, които улесняват управлението и контрола на готвенето. Максималната температура от 250 градуса Целзий позволява приготвяне на широка гама от ястия, а комбинираните програми с пара отварят врати към нови кулинарни хоризонти.

С размери, оптимизирани за лесно вграждане, тази фурна се интегрира безпроблемно във всяка кухня, като същевременно предлага достатъчно пространство за вашия кулинарен творчески процес. Изчистените линии и модерният дизайн на фурната Electrolux KOD5H70BX се сливат хармонично с интериора на съвременната кухня.

За тези, които търсят удобство, стил и функционалност, тази фурна е идеалният избор. Независимо дали сте начинаещи в кулинарията или опитни готвачи, Electrolux предлага надеждност и иновации, които ще ви помогнат да разгърнете пълния си потенциал в кухнята.

Ако искате да разгледате още качествени уреди от същата марка, посетете нашия уебсайт и открийте разнообразие от Фурни Electrolux, които ще допълнят вашата кухня с модерна технология и изискан стил.

Изберете фурната за вграждане Electrolux KOD5H70BX и превърнете всяко кулинарно приключение в незабравимо изживяване, което ще впечатли семейството и гостите ви. С Electrolux, винаги сте една стъпка напред в света на готвенето.




Виж още Фурни

Технически характеристики

Цвят:  Инокс
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти