Фотоапарат Nikon D-3500 + AF-P 18-55VR

Фотоапарат Nikon D-3500 + AF-P 18-55VR

id s427365
Описание

Открийте света през обектива на Фотоапарат Nikon D-3500 + AF-P 18-55VR и уловете всеки миг с перфектна яснота. С този изключителен DSLR фотоапарат от водещата марка Nikon, фотографията се превръща в истинско изкуство, достъпно за всеки, независимо от опита.

С впечатляваща резолюция от 24.20 мегапиксела, Nikon D-3500 заснема изображения с изключителна детайлност и яркост. Голям 3-инчов дисплей с размери 7.50 см позволява лесен преглед на снимките и видеоклиповете, които сте заснели. Съвместимостта с различни видове карти памет като SD, UHS-I, SDHC и SDXC гарантира, че никога няма да останете без свободно място за вашите творения.

Разнообразието от режими на снимане, включително Auto, P, S, A, M и Scene, осигурява гъвкавост и позволява на фотографа да адаптира настройките според ситуацията. Видеозаписите са с висока разделителна способност 1920 x 1080 при 60 кадъра в секунда, което гарантира, че вашите спомени ще бъдат запазени с кинематографично качество. Интерфейсът на Nikon D-3500 включва Micro-USB и Type C HDMI, което улеснява свързването с други устройства.

Батерията Li-ION EN-EL14A е с дълъг живот, което означава, че може да снимате по-дълго без прекъсване. Със своята висока чувствителност ISO 100-25600, фотоапаратът гарантира отлични резултати дори при слаба светлина. Обективът AF-P 18-55VR е идеален за всеки тип фотография, от портрети до пейзажи, и осигурява остри и чисти изображения.

За фотографите, които търсят качество и надеждност, Фотоапарати Nikon са перфектният избор. Верига магазини ЗОРА предлага широка гама от продукти, които могат да задоволят нуждите на всеки, от начинаещия до професионалния фотограф.

Този фотоапарат е идеален за хора, които ценят високото качество на изображенията и искат да запечатат своите спомени с непреходна яснота. Той е подходящ както за младите ентусиасти, така и за зрелите професионалисти, които искат да разширят своите творчески граници. Nikon D-3500 е отличен избор за семейства, които искат да запазят всеки ценен момент от своето ежедневие.

Предвид лесната за използване функционалност и интуитивните настройки, Nikon D-3500 елиминира бариерите пред фотографирането и позволява на всеки да се почувства като истински професионалист. С този фотоапарат, вие инвестирате в качество, което ще се наслаждавате години наред, без нужда от чести подмяни или ъпгрейди.

Открийте още множество Фотоапарати и аксесоари, които да допълнят вашето фотографско оборудване, и се потопете в света на висококачествената фотография с Верига магазини ЗОРА. Защото всеки заслужава да има технологията, която да превърне миговете в спомени за цял живот.




Виж още Фотоапарати
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти