Forerunner® 935 - Черно и Сиво в комплект с HRM-Tri™, HRM-Swim™ пулсомери

Forerunner® 935 - Черно и Сиво в комплект с HRM-Tri™, HRM-Swim™ пулсомери

id s704910
    Описание

    Пасва на Вашата китката и стила ви

    Forerunner 935 GPS часовника за бягане/триатлон е лек и удобен и ще се радвате да го носите през целия ден. 935 е съвместим с нашата линия с лесни за поставяне QuickFit ™ каишки. С каишките за всякакви случай, можете лесно да преминете от спортна силиконова на класически кожена и дори висококачествен метал.

     

    Следете ефективността, тренировката и възстановяването

    Точно колко ефективен е текущия ви план за обучение? Forerunner 935 ви помага да следите Вашето обучение и възстановяване, за да можете да се подготвите по-добре за състезанието. Тренировъчния статус е нов инструмент за мониторинг на изпълнението, който автоматично оценява новите ви показатели и ефективността, за да ви уведомим, ако тренирате продуктивно и когато достигнете своя максимум. Новите данни за анаеробен тренировъчен ефект  се отварят в прозорец, показвайки ви как Вашата тренировка подобрява възможността ви да увуеличите лимита си.

     

    Анализирайте Вашата техника

    Ние правим по-лесно получаването на данните, които са ви необходими за подобряване на формата. Оставете Forerunner 935 да измери важните данни за бягане², които можете да използвате, за да анализирате ефективността си. Биомеханични измервания, като каданс, дължина на крачката, време за контакт и баланс, вертикална вибрация и вертикално съотношение са ключът към разбирането на формата ви, така че да можете да покажете най-доброто на състезанието. Тези показатели са на разположение с добавяне на съвместим пулсомер² или компактния Dynamics крачкомер. Също така, можете да се възползвате от богатия набора от функции за колоездене и плуване. Във водата, Forerunner 935 ще следите разстояние, скорост, брой  загребвания и др.

    Тренирайте по-дълго

    Отидете на най-дългата си тренировка с батерия, на която да можете да разчитате, дори по време на триатлон или ултрамаратон. Forerunner 935 предлага до 24 часа живот на батерията в GPS режим и до 50 часа в режим на UltraTrac. Когато го използвате като ежедневен смарт часовник, ще получите до 2 седмици живот на батерията с едно зареждане.

    Бягане, плуване, колоездене, триатлон

    Forerunner 935 ви позволява да променяте нещата с лекота, благодарение на вградените профили на активност за бягане (закрито/открито), колоездене (закрито/открито), плуване (басейн/открити води), ски, гребни спортове, бягане в пресечена местност, изкачване и много повече.

    За триатлон състезанията, функцията за автоматичен мултиспорт ви позволява да превключвате спорта, само с едно натискането на един бутон. 935 е съвместим с раширени тренировки за бягане, колоездене - и дори плуване в басейн. Създайте своя собствена персонализирана тренировка и изтеглите безплатно от Garmin Connect ™ онлайн фитнес общността. След което можете да споделяте с близки и приятели за допълнителна мотивация.

     

    Смарт свързаност

    Смарт известията, който се доставят директно на китката ви са само началото. При свързване с Вашия съвместим смартфон3, Forerunner 935 ви дава достъп до автоматично качване на дейности в Garmin Connect, аудио подтиквания, контролиране на музиката и повече. Нека Вашите близки следват Вашите бягания и вело разходки в реално време с LiveTrack - или използвайте GroupTrack, който ви позволява да наблюдавате какво се случва на Вашите приятели велосипедисти. За качване на Вашите данни към cloud, можете да изпозлвате бързата връзка с Wi-Fi®.


    Следвай сърцето си

    Вградения пулсомер за следене на пулса може да е лесен избор, когато искате да се движите без ограничения по време на състезание, но Forerunner 935 ви дава възможност да включите много повече данни с добавянето на допълнителен съвместим пулсомер. пулсомер Допълнителните пулсомери (като HRM-Run ™ или HRM-Tri™) отключват допълнителни функции, като праг на лактата и HRV (вариабилност на сърдечната честота) стрес тест.

     

    Където и да се намирате

    С Forerunner 935, вие сте свободни да отидте навсякъде, където ви отведат вашите активности - благодарение на GPS и GLONASS покритие, което може да ви следи в по-труднодостъпна среда, отколкото сам с GPS. Също така, вградения барометър ви предоставя информация за надморската височина в реално време. Какви дейности 935 може да следи? Повече от колкото сте си представяли! Триатлон спортовете са само началото, защото също така има вградена поддръжка за изкачване, гребане, голф, ски, падъл борд и много повече.


    Персонализиране и свързване

    Forerunner 935 GPS часовника за бягане/триатлон се синхронизира автоматично с Garmin Connect, нашата безплатна онлайн фитнес общност, където можете да следите постиженията и дори да споделите чрез социалните мрежи. Влезте в Garmin Connect чрез компютъра си или изтеглете приложението Garmin Connect ™ Mobile на съвместим смартфон. Можете също да персонализирате Вашето устройство с безплатни полета за данни, изгледи на часа от NUUN, а дори и приложения като Uber и AccuWeather, всичко това е налично в  Connect IQ ™.

                           

     

    Още няколко екстри

    Този часовник става ваш партньор в възстановяването с целодневн активити тракер¹, който следи крачки, калории и сън. Уредът е съвместим с нашата Varia ™ линия от устройства  като радар, смарт светлини и Varia Vision ™ дисплей. Завършете пълното оборудване на вашия велосипед с нашите педали за измерване на силата - Vector ™ 2 (двойно наблюдение) и 2S (единично наблюдение). Vector 2 се сдвоява безпроблемно с вашия Forerunner, за да ви покаже сила, ритъм, ляво/дясно баланс и колоездачна динамика, показвайки как и къде  произвеждате енергия.

     

    Превърнете всеки ден в конкуренция

    Вземи допълнителен тласък, от който се нуждаете, за да beat yesterday с Strava Live сегменти. Strava Premium членовете могат да синхронизират бягане и колоездене сегменти на техния 935 за обратна връзка на живо по време на дейност. Също така получавате сигнали за стартиране и завършване на сегмента, виждате позициите в класирането и да как текущите ви усилия се сравняват с Вашия PR.

     

    От планиране до представяне с TrainingPeaks

    Няма нищо по удовлетворяващо от една тренировка извършена до съвършенство. С TrainingPeaks Connect IQ приложението, можете да отворите дневната си тренировка дирекнто на Forerunner 935. След това, оставете устройството да ви насочва в реално време, завършете целите си и продължителността директно от TrainingPeaks. След края на сесията, автоматичната синхронизиция ще качи тренировката в TrainingPeaks за подробен анализ на ефективността ви и за измерване на напредъка към целите ви.

    1 Точност на активити тракерите
    2 Когато се използва с Running Dynamics крачкомер (продава се отделно) или HRM-Run или HRM-три пулсомер; включен при някои модели, продават се отделно за другите
    3 Вижте Garmin.com/ble за списък със съвместимите смартфони

    Wi-Fi® е регистрирана търговска марка на Wi-Fi алианс.




    Виж още Смарт часовници и гривни
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти