ФЛУМАСТЕРИ 1+ JUMBO 12 BIC
Икона нов продукт
Описание

Дайте воля на своята креативност с флумастера BIC Kids Comfort Grip, универсален флумастер, който е идеален за художници от всички възрасти. Изключително пере се, лесно се почиства върху кожата и повечето текстилни изделия. Със своя голям и изключително издръжлив блокиран връх, той е надежден и ви позволява да рисувате дебели линии. Триъгълното тяло разполага с неплъзгаща се дръжка, за да осигури лесно захващане и допълнителен комфорт по време на вашето артистично пътуване. Оставете интензивните цветове да се движат свободно върху хартията и бъдете спокойни с допълнителната сигурност, осигурена от блокирания връх. Издигнете артистичния си талант с флумастера Comfort Grip, вашият основен инструмент за безгранична креативност!

Забавлявайте се с флумастери BIC Kids Comfort Grip! Изключително миещи се, те се почистват лесно върху кожата и повечето текстилни изделия. Оставете цветовете да се движат свободно с тези флумастери!

Със своя широк, изключително издръжлив блокиран връх, тези флумастери издържат дълго време и са лесни за хващане. От 1 до 5 години децата могат да развихрят въображението си и да оставят ярките цветове да прелеят върху хартията, вдъхвайки живот на своите творения.F4

Създавайте лесно и с увереност: флумастерът BIC Kids Comfort Grip има триъгълно тяло I4 и неплъзгаща се дръжка, за да осигури по-голям комфорт и оптимален захват.

Проектиран за безопасна употреба, флумастерът BIC Kids Comfort Grip има блокиран връх.




    Виж още Маркери и Пълнители
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти