Филтърни торби Karcher за NT 30/1 5 бр.

Филтърни торби Karcher за NT 30/1 5 бр.

id s2603622
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Защо да се задоволявате с по-малко, когато можете да имате най-доброто за вашата професионална почистваща техника? Представяме ви Филтърни торби Karcher за NT 30/1 - комплект от 5 броя, които са идеалният избор за вашата машина.

Тези филтърни торби са специално проектирани за професионалната мокра и суха прахосмукачка Karcher NT 30/1. Тяхната съвместимост гарантира, че ще получите оптимална ефективност и безпроблемна работа. С пакет от 5 броя, вие сте подсигурени с множество резервни части за непрекъсната операция.

Изработени от висококачествен, здрав неплетен материал, тези филтърни торби осигуряват надеждна филтрация и дълготрайност. Те са проектирани с твърда задържаща яка и гумено уплътнение, което ги закрепва здраво вътре в прахосмукачката и предотвратява изтичането на прах.

Със значителен капацитет за събиране на прах, тези торби са подходящи за професионални или обемни почистващи задачи. Те подобряват ефективността на вакуума, позволявайки лесно и безпроблемно изхвърляне на събрания мръсотия и отпадъци.

Освен това, тези филтърни торби улесняват поддръжката на прахосмукачката, защитавайки мотора от натрупване на прах и удължавайки живота на машината. Компресори и други големи машини като тези на Karcher изискват висококачествени аксесоари за оптимална работа.

Филтърните торби Karcher предоставят хигиенично и удобно решение за изхвърляне на отпадъци, подобрена филтрационна производителност и здрав дизайн, съобразен с професионалните изисквания за почистване. Те са идеалният избор за професионалисти в областта на почистването, които търсят надеждност и ефективност в своята работа.

Ако сте професионалист в сферата на почистването или просто искате да поддържате своята работна среда в безупречен вид, тези филтърни торби са създадени за вас. Те са подходящи за хора, които ценят качеството и искат да инвестират в продукти, които удължават живота на техниката им и подобряват нейната ефективност.

Открийте повече висококачествени продукти от категорията Компресори и други големи машини и разгледайте широката гама от Компресори и други големи машини Karcher, предлагани във Верига магазини ЗОРА. Защото когато става въпрос за професионално почистване, ние знаем, че детайлите правят разликата.

Изберете Филтърни торби Karcher за NT 30/1 и се насладете на безпроблемна работа, която отговаря на високите стандарти на професионалното почистване. Вашата работа заслужава най-доброто, а ние в ЗОРА сме тук, за да ви го предоставим.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти