Филтър Philips FYM860/30
Описание

Защо да се задоволявате с обикновено чист въздух, когато можете да имате идеално пречистен? С филтъра Philips FYM860/30, съвместим с пречиствателя Philips AMF765/10, вие сте на една крачка от дом, където въздухът е толкова чист, колкото и вашите мечти за здравословен живот.

Този филтър е създаден, за да отговори на нуждите на всеки, който цени чистотата на дома си толкова, колкото и своето здраве. Съчетанието от предфилтър, HEPA и активен въглен гарантира, че до 99,97% от алергените и до 99,99% от вирусите и аерозолите ще бъдат ефективно отстранени от въздуха, който дишате.

Филтърът Philips FYM860/30 е проектиран с мисъл за хората, които не правят компромис с качеството на въздуха в дома си. Било то млади професионалисти, семейства с деца или възрастни двойки, всички те заслужават най-доброто. Специалното филтриране на частици с размери до 0,003 um осигурява спокойствие, че домът ви е защитен от най-малките замърсители.

Инвестицията в Аксесоари, филтри и консумативи като този от Philips е дългосрочно решение за поддържане на здравословна среда у дома. Не само подобрява качеството на живот, но и намалява риска от алергии и респираторни заболявания. Това е особено важно за семейства с малки деца или хора с алергии.

Смяната на филтрите е важна част от поддръжката на вашия пречиствател на въздух, а с Philips FYM860/30 това става лесно и удобно. Поддържането на чист въздух в дома ви никога не е било по-просто. И не забравяйте, че редовната смяна на филтъра гарантира оптималната ефективност на вашето устройство.

За да разгледате още Аксесоари, филтри и консумативи Philips, посетете нашия онлайн магазин. Там ще откриете всичко необходимо, за да поддържате вашите уреди в перфектно състояние и да се наслаждавате на чист и свеж въздух всеки ден.

Изборът на филтър за вашия пречиствател на въздух не е просто покупка, а инвестиция в здравето и благополучието на вас и вашето семейство. С Philips FYM860/30 вие избирате не само висококачествен продукт, но и мир на ум, знаейки, че въздухът във вашия дом е чист и безопасен.

Не пропускайте възможността да осигурите на вашето семейство най-доброто. Открийте повече Аксесоари, филтри и консумативи и гарантирайте, че вашият дом е оазис на чистота и свежест.




    Виж още Аксесоари за прахосмукачки и парочистачки
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти