Faber-Castell Молив Perfect Design, чернографитен, черен, с алуминиева капачка, с два резервни молива

Faber-Castell Молив Perfect Design, чернографитен, черен, с алуминиева капачка, с два резервни молива

id s523972
Описание
/liliPerfect Pencil е истински класически молив на Faber-Castell – създаден е от Александър фон Фабер-Кастел през 1905 г. Високото качество и прецизната скала от 16 твърдости на графита го превръщат в любим молив за много артисти и творци в различни сфери. Неговият графит е нечуплив при изпускане и подостряне.
/liliКолекция Perfect обединява идеята да имате подръка всичко необходимо, за да пишете, без да се затруднявате: пишещо средство – молив, с който може да пишете при всякакви условия и върху много повърхности, гума за корекции и острилка, скрита в капачката.
/liliКапачката служи за защита на графита.
/liliКлипсът на капачката е надежден и удобен.
/liliГумата трие безшумно и надеждно, без да замазва.
/liliНечупливост на графита, защитен чрез SV система на свързване на графита с дървесината.
brbriВземете сега и направете подарък на любим човек. За да бъде подаръкът още по-очарователен и завършен, добавете към него някои от атрактивните ни предложения – a href=https://www.office1.bg/podarachni-kutii-idei-za-podarak-1003target=_blankfont color=FF00CCb подаръчна кутия,/b/aa href=https://www.office1.bg/podarachni-torbichki-idei-za-podarak-1003target=_blankfont color=FF00CCb торбичка/b/a и a href=https://www.office1.bg/kartichki-idei-za-podarak-1003target=_blankfont color=FF00CCbкартичка./b/a/i



Виж още Моливи, Графити
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти