Електронен четец Amazon Kindle 2022 16GB, Черен
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

Вземете историята си със себе си
Запознайте се с Kindle, сега с подобрен дисплей с висока разделителна способност, два пъти повече място за съхранение, зареждане през USB-C и по-дълъг живот на батерията. Вградената регулируема предна светлина и новодобавената функция за тъмен режим ви позволяват да четете удобно на закрито и на открито по всяко време на деня.

Усъвършенствайте четенето си
Насладете се на по-остър текст и изображения. Подобреният 300 ppi дисплей с висока разделителна способност без отблясъци разполага с повече от 3 пъти повече пиксели в сравнение с предишното поколение.

Четете удобно във всякаква среда
Дисплеят без отблясъци се чете като истинска хартия, дори при пряка слънчева светлина. Настройте дисплея с предно осветяване, а сега с тъмния режим лесно променяйте цвета на текста за по-удобно четене през деня и през нощта.

Четене без разсейване
Без прекъсвания от съобщения, имейли и социални медии можете да се потопите в историята.

Четете за по-дълго
Сега с удължен живот на батерията. Едно зареждане през USB-C издържа до 6 седмици. Животът на батерията може да варира в зависимост от употребата.

Голям избор
Намирането на нови истории никога не е било по-лесно с Kindle. С Kindle Unlimited получавате неограничен достъп до над 2 милиона заглавия, хиляди аудиокниги и др. Членовете на Prime имат достъп до ротационен каталог с електронни книги, аудиокниги, списания и комикси с Prime Reading. Насладете се на достъп до заглавия Kindle Exclusive, които няма да намерите никъде другаде. А ако в домакинството ви има млади читатели, можете да създадете профил Kids и да получите неограничен достъп до подбрана библиотека с книги, подходящи за деца, с абонамент за Amazon Kids+, който започва от 4,99 долара на месец.

По-добре заедно
Проектирани от Amazon, за да паснат идеално на вашия Kindle, тези тънки, прилепнали по формата калъфи се закрепват сигурно и се сгъват назад за четене с една ръка. Те автоматично приспиват устройството ви, когато е затворено, и се събуждат при отваряне, което улеснява връщането към историята ви.

*Продават се отделно




    Виж още Електронни книги

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти