Електрически скутер/тротинетка Xiaomi Mi 3 Lite Black BHR5388GL , 14 градуси, 7.99 inch, 20.30 cm

Електрически скутер/тротинетка Xiaomi Mi 3 Lite Black BHR5388GL , 14 градуси, 7.99 inch, 20.30 cm

id s2275172
Описание

Изживейте градската свобода с новия Електрически скутер/тротинетка Xiaomi Mi 3 Lite Black BHR5388GL! Създаден за динамичния и модерен градски човек, този скутер е идеалният избор за всеки, който търси бърз и ефективен начин да се придвижва из града без да се притеснява за задръстванията или паркинга.

С мощността на мотора от 300W, Xiaomi Mi 3 Lite гарантира стабилно и плавно ускорение, а максималното натоварване от 100 кг го прави подходящ за почти всеки възрастен. Със способността да измине до 25 км с едно зареждане и максимална скорост до 20 км/ч, този скутер е отличен избор за кратки и средни разстояния в градската джунгла.

За вашата безопасност, скутерът разполага с надеждна механична спирачна система, която осигурява контролирано спиране във всякакви условия. Времето за зареждане от само 4,5 часа означава, че можете бързо да се подготвите за следващото приключение. А с ъгъл на изкачване от 14 градуса, Xiaomi Mi 3 Lite лесно се справя с градските наклони.

Дизайнът на скутера е също толкова функционален, колкото е стилен. С диаметър на колелата от 7.99 инча (20.30 см), той осигурява удобно и стабилно пътуване, дори по неравни улици. Лекият и компактен дизайн позволява лесно пренасяне и съхранение, което е идеално за живота в града.

Предлагайки 24-месечна гаранция, вие можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на вашата инвестиция. Изберете Xiaomi за своя верен спътник в ежедневието и се насладете на комфорта и свободата, които предлага този Електрически скутер Xiaomi.

Ако сте млади или млади по дух, ако цените времето си и искате да бъдете една крачка напред в технологиите, Xiaomi Mi 3 Lite е създаден за вас. Той е перфектният избор за хора с активен начин на живот, които търсят екологичен и икономичен начин на транспорт. Независимо дали сте студент, млад професионалист или просто искате да добавите малко удобство в ежедневието си, този скутер ще ви помогне да се движите бързо и лесно.

Не позволявайте на градските предизвикателства да ви забавят. Открийте свободата на движението с Електрически тротинетки и скутери и преоткрийте града си с Xiaomi Mi 3 Lite. Сега е моментът да направите своя избор за по-зелено и удобно бъдеще!

Верига магазини ЗОРА ви предлага не само качество и надеждност, но и стил и иновации, които отговарят на вашия начин на живот. С Xiaomi Mi 3 Lite вие сте винаги една стъпка напред. Защо да чакате? Пригответе се за следващото си градско приключение сега!




Виж още Електрически превозни средства
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти