Електрически скутер/тротинетка Segway E2 PLUS E , 12 градуси, 8.10 inch, 20.57 cm
Описание

Открийте свободата на движението с новия Електрически скутер/тротинетка Segway E2 PLUS E, който превръща всеки градски пейзаж във вашето лично приключение. Със своя стилен и модерен дизайн, този скутер е идеалният избор за активни хора, които ценят комфорта, скоростта и ефективността.

Основни характеристики на Електрическия скутер Segway E2 PLUS E:

1. Дизайн и конструкция: - Изчистен, съвременен външен вид с преобладаващ сив цвят, подчертан с фини оранжеви детайли. - Усилена рамка за повишена издръжливост.

2. Колела и гуми: - Оборудван с две 8.10-инчови (20.57 см) колела, проектирани да осигурят гладко пътуване. - Здрави гуми, подходящи за различни градски терени.

3. Характеристики на производителността: - Способен да изкачва наклони до 12 градуса, което позволява ефективно покоряване на хълмове в градската среда.

4. Удобства: - Механизъм за сгъване за преносимост, позволяващ лесно пренасяне и съхранение на скутера.

5. Контрол и безопасност: - Ергономични дръжки и контролен панел за лесно управление. - Интегрирана спирачна система за бързи спирания.

С 300W мощност на мотора и възможност за пробег до 25 км, този електрически скутер предлага скорост до 25 км/ч, което го прави перфектния спътник за бързо и ефективно придвижване из града. С допълнителни функции като 2.8" LED Dashboard дисплей, IPX4 и IPX6 защита на батерията, пешеходен режим и шест защити, скутерът гарантира не само удобство, но и сигурност при всякакви условия.

За тези, които търсят Електрически тротинетки и скутери с високо качество и иновативни технологии, Segway E2 PLUS E е идеалният избор. Открийте повече продукти от същата категория и марка на Електрически тротинетки и скутери Segway, за да намерите най-подходящия за вас модел.

Скутерът е снабден и с 24 месеца гаранция, което ви дава допълнителна увереност в качеството и надеждността на продукта. За тези, които обичат да изследват градската джунгла, Segway E2 PLUS E предлага комбинация от стил, производителност и удобство, които трансформират всекидневното пътуване в истинско удоволствие.

Независимо дали сте млад професионалист, студент или просто търсите по-екологичен начин на придвижване, този електрически скутер е създаден да отговори на вашите нужди. Използвайки Електрически тротинетки и скутери, вие не само ще се наслаждавате на свободата на движение, но и ще допринесете за намаляване на трафика и замърсяването в града.

Сега е моментът да преоткриете града си и да превърнете всеки път в приключение с Електрическия скутер Segway E2 PLUS E. Свободата ви чака!




    Виж още Електрически превозни средства
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти