Дънна платка GIGABYTE Z790 UD LGA 1700 DDR5,PCIe 5.0, ATX

Дънна платка GIGABYTE Z790 UD LGA 1700 DDR5,PCIe 5.0, ATX

id s2336564
Описание

Запознайте се с мощта и прецизността на Дънна платка GIGABYTE Z790 UD LGA 1700 DDR5,PCIe 5.0, ATX, която е създадена да отговори на изискванията на най-новите и взискателни компютърни технологии. Съвместима с 13-то и 12-то поколение Intel® Core™ процесори, тази дънна платка е идеалният избор за създаването на високопроизводителен компютър.

С гаранция от 36 месеца, GIGABYTE осигурява спокойствие и увереност в качеството на своя продукт. Със сокет 1700 и чипсет Intel Z790, тази дънна платка предлага отлична основа за мощна система. Поддържаната DDR5 памет с максимален капацитет до 128 GB и четири слота за памет гарантират, че вашата система ще се справи с всяка задача, без да прави компромис със скоростта и ефективността.

Максималната честота на паметта от 7600(OC) MHz и поддръжката на Dualchannel осигуряват бързина и стабилност при обработката на данни. Вградените аудио и LAN решения от Realtek предоставят качествен звук и бърза мрежова свързаност, което е от съществено значение за играчите и професионалистите.

Слотовете PCI-E x16 и x1 предлагат гъвкавост при инсталирането на разширителни карти, а множеството M.2 слотове позволяват бърза инсталация на съвременни SSD устройства. Поддръжката на RAID 0, 1, 5, 10 е идеална за потребители, търсещи повишена надеждност и производителност на своите данни.

Конекторите захранване и богатият набор от портове, включващи USB 3.2 Gen 2 и Gen 1, както и HDMI и Display Port, предлагат изобилие от възможности за свързване на различни устройства. Форм факторът ATX гарантира, че дънната платка ще се впише идеално във вашия компютърен кутия, а UEFI AMI BIOS осигурява лесен и интуитивен интерфейс за управление на системата.

С Дънни платки GIGABYTE вие инвестирате в качество и иновации, които ще трансформират вашето компютърно преживяване. Независимо дали сте геймър, професионален дизайнер или просто търсите надеждна и бърза система за ежедневна употреба, тази дънна платка е създадена да отговори на всички ваши нужди.

За още възможности и разнообразие от Дънни платки, можете да разгледате нашия каталог. Ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите предложения от Дънни платки GIGABYTE, които също предлагаме.

Избирайки Дънна платка GIGABYTE Z790 UD LGA 1700 DDR5,PCIe 5.0, ATX, вие се доверявате на марка с доказана репутация за иновации и качество. Това е инвестиция, която ще ви служи вярно в годините напред, като осигури стабилна основа за вашата компютърна система.




Виж още Дънни платки за Intel процесори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти